وحید ملکی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند با بیان اینکه آموزش های مهارتی در مراکز آموش فنی و حرفه ای و ترویج فرهنگ مهارت آموزی، در راستای تربیت نیروی ماهر و کارآفرین، یکی از نیازها در راه تحقق اقتصاد مقاومتی و اشتغال است، اظهار داشت: آموزش هاي فني و حرفه اي نقش مهمي در تشکیل سرمایه انسانی از طریق تربيت نيروهاي ماهر مورد نياز بازار كار ايفا مي كنند که از طریق بسترسازی خود اشتغالی، به حل مشكل بيكاري نيز كمك می کند.
وی با بیان اینکه از سوي ديگر اين آموزش ها با همراه کردن آموزش هاي نظري و عملي اين امكان را براي مهارت آموزان فراهم مي کند كه هم سويي بيشتري با بازار كار داشته و از این راه امكانات براي اشتغال فراهم شود، افزود: مرکز فنی و حرفه ای خوسف توانسته در سال گذشته بیش از 285 هزار و 900 نفرساعت کلاس آموزش دهد که در مقایسه با سال 94 رتبه نخست درصد پیشرفت آموزشی را در بین مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان کسب کرده است.
مدیر فنی و حرفه ای خوسف با بیان اینکه 53 درصد آموزش های سال 95 مختص بانوان و 47 درصد این آموزش ها برای آقایان بوده است، گفت: در راستای اهداف طرح اقتصاد مقاومتی پروژه توانمندسازی و آموزش های مهارتی روستاییان، عشایر و مناطق محروم با رویکرد اشتغال پایدار، در سال گذشته به میزان ۹۷ هزارو ۳۳۱ نفر ساعت آموزش در روستای معدن قلعه زری، روستاهای خور و دیگر روستاهای عشایری و دور دست این شهرستان پهناور داشته که نسبت به سال گذشته، شاهد رشد 204 درصدی بوده ایم.
ملکی گفت: این مرکز توانسته با کمک مربیان در پنج کارگاه آموزشی در حرفه های مختلف در زمینه های صنعت، خدمات و فرهنگ و هنر فعالیت آموزشی و حرفه آموزی و ارتقاء مهارت برای شاغلین در زمینه های مختلفی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه این مرکز توانسته با آموزش های مختلف رایگان در چهار ماهه نخست سال جاری در بخش های ثابت و شعب شهری، آموزش در مناطق روستایی و عشایری، صنایع و صنوف، پادگان، زندان به میزان 101هزار و 496 نفر ساعت آموزش در حرف مختلفی برگزار کند، افزود: این مهم نسبت به چهار ماه مشابه سال قبل 161 درصد رشد داشته است.
مدیر فنی و حرفه ای خوسف با اشاره به اینکه این آموزش ها در قالب 43 دوره آموزشی با تنوع 21 نوع حرفه در حوزه های مختلف شده است، گفت: این مرکز در چهار نخست امسال 591 نفر را در دوره های مختلف خود آموزش اده است که این رقم نیز از رشد 255 درصدی برخوردار بوده است.
ملکی افزود: در بحث اقتصاد مقاومتی پروژه توانمندسازی و آموزش های مهارتی روستاییان، عشایر و مناطق محروم مرزی با رویکرد اشتغال پایدار به فنی و حرفهای محول شده است که در این راستا 62 هزار و 177 نفر ساعت در قالب ۱۲ دوره آموزش در روستای های خوسف برگزار شده است که نسبت به مدت مشابه رشد 226 درصدی را نشان میدهد.
نظر شما