به گزارش خبرنگار تئاتر شبستان از بجنورد، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حاشیه ی آیین اختتامیه ی دوازدهمین جشنواره ی تئاتر رضوی به جمع خبرنگاران آمد و درباره ی این رویداد گفت: فرهنگ رضوی گستره ای وسیع است و نباید برداشت های سطحی از این فرهنگ، دایره ی تولید آثار را محدود کند.
علی مرادخانی با تاکید بر اینکه فرهنگ رضوی قابلیت پرداخت نمایشی جهان شمول دارد، تاکید کرد: ممکن است در برخی از حوزه ها هنوز صاحب گفتمان نشده باشیم، لازم است با کوشش هرچه بیشتر، زمینه را فراهم کرده و به سمت مطلوب حرکت کنیم. جشنواره ی تئاتر رضوی، یک جریان فعال است که می تواند مباحث هویتی ما را بازیابی کرده و ما را به فکر و تحلیل دعوت کند. اگر این مهم اتفاق بیفتد، دستیابی به گفتمان ممکن می شود.
مرادخانی با تاکید بر اینکه اتفاقات مهم در حوزه ی فرهنگ به یکباره قابل دسترسی نیستند و به برنامه ریزی نیاز دارند، اضافه کرد: جشنواره ی تئاتر رضوی پس از برگزاری دوازده دوره، وجوه تازه ای را به ما نشان می دهد که قابل بحث است. یکی از برنامه های ما که شاهد برگزاری سه دوره ی گذشته ی این رویداد بوده ایم، حرکت به سمت حرفه ای شدن جشنواره بوده که از مصادیق آن پیشی بینی اجراهای عمومی است.
وی با یادآوری اینکه نمایش های برگزیده ی دوره ی گذشته ی جشنواره به اجرای عمومی رسیده اند، گفت: اجرای عمومی، فعالان تئاتر را با مخاطب مواجه می کند و نتیجه ی این مواجه نقد و گفت و گو خواهد بود. گسترش اجراهای عمومی در شهرهای مختلف یکی از مواردی است که سطح کیفی آثار را بالا می برد.
دوازدهمین جشنواره ی سراسری تئاتر رضوی شب گذشته یازدهم مرداد ماه در شهرستان بجنورد به پایان رسید.
نظر شما