به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام ابراهیم حسینی، امام جمعه ساوه در مراسم جشن میلاد با کرامت امام رضا(ع) که ویژه اعضای انجمن های فرهنگی و هنری شهرستان ساوه برگزار شد گفت: اگر چه اهل بیت (ع) از باب تجلی رأفت حضرت حق رئوف هستند ولی این رأفت و مهرورزی در وجود امام هشتم(ع) بروز و ظهور بیشتری دارد.
وی افزود: آشنايي كامل حضرت رضا(ع) به زبان هاي مختلف سبب شده بود تا در مجامع علمي به هنگام مناظره و يا در نشست هاي معمولي در پاسخگويي به اشخاصي كه از شهرهای مختلف حضور شان شرفياب مي شدند، با زبان متداول و رسمي مخاطب با وي به گفت و گو بپردازند.
امام جمعه ساوه اضافه کرد: نفوذ امام رضا(ع) سبب شد که تلاش دشمنان برای تخریب اعتقادات شیعه ناکام بماند از اینرو امام رضا(ع) موهبتی است که هر چه از روزگار می گذرد بیشتر از گذشته برای جامعه مسلمین آشکار می شود.
امروز ظرفیت بالایی در حوزه هنر وجود دارد و اگر هنرمندان در بحث آسیب های اجتماعی وارد شوند کارهای ارزشمندی می توانند انجام دهند.
حجت الاسلام دکتر حسینی تصریح کرد: ورود ابزار هنری به حوزه آسیب های اجتماعی و انجام فعالیت های فرهنگی و هنری توسط هنرمندان در سطح جامعه از نقش های هنرمندان در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی است که در این راستا هنرمندان با هنر خودشان می توانند شادی سالم را وارد زندگی های مخاطبان کنند.
وی افزود: آسیب های اجتماعی به عنوان اموری که نظم عمومی جامعه را به هم می زنند و هنجارهای آن را مورد تعرض قرار می دهند بسیار حائزاهمیت است که برای کاهش آسیب های اجتماعی نیاز به تفکری جامع و فعالیت در سطوح مختلف پیشگیری،مراقبت و حمایت احساس می شود؛ ایجاد تفریحات سالم و شاد یکی از راه های کاهش آسیب های اجتماعی است البته نوع مراسم، نحوه ومحتوای آن نیز باید مورد توجه برگزار کنندگان باشد.
امام جمعه ساوه اظهار کرد: هر قدر فیلم، تئاتر، نقاشی، هنرهای تجسمی و... بیشتر تولید شود و در اختیار مردم قرار گیرد جامعه شادابتر و باطراوتتر خواهد بود و افراد کمتر به سمت و سوی مسایلی که با کمبود خلاءها اتفاق میافتند کشیده میشوند.
در ادامه این مراسم حسین محمودی فر، رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی ساوه ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) گفت: امام رضا(ع) مظهر رافت و رحمت الهی است و دهه کرامت به سبب جنبههای معنوی، فرصت مناسبی برای ارتقای معرفت جامعه نسبت به ائمه اطهار(ع) است.
محمودی فر افزود: شناساندن زندگی امامان شیعه به نسل امروز وظیفه دینی و انسانی همه کسانی است که در ترویج و آموزش های فرهنگی مشارکت داشته و یا مسئولیتی به عهده دارند و در جامعه امروز ما که حریم معنوی و انسانی در یورش فرهنگ مخرب غیراسلامی و مادی قرارگرفته باید بر بومی سازی دانش به ویژه علوم انسانی توجه کرد.
برنامه های دیگر این جشن مولودی خوانی، اجرای نمایش طنز،شعرخوانی، موسیقی محلی و تقدیر از فعالان انجمن های فرهنگی هنری بود.
نظر شما