به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سیدمهدی قاضی، معاون پرورشی و امور تربیتی آموزش و پرورش نیشابور، با بیان این مطلب تصریح کرد: در این مراسم معنوی آموزش و پرورش نیشابور میزبان یکصد نفر از دانشآموز معتکف پسر در مسجد محمد رسولالله(ص) و میزبان یکصد نفراز دانشآموز دختر در مسجد القائم(عج) بود.
قاضی به برنامه های اعتکاف دانش آموزان اشاره کرد و افزود: احیای شب 27 رمضان و برگزاری مراسم دعا و مناجات، اهدای بستههای فرهنگی، لوح یادبود و مسابقات فرهنگی و برپایی حلقههای معرفت و جلسههای مشاوره و پرسش و پاسخ با حضور روحانیان و مشاوران آموزش و پرورش از برنامههای این اعتکاف است.
***
نخستین کارگاه آموزشی توانمندسازی بسیجیان در فضای مجازی در ناحیه مقاومت بسیج نیشابور آغاز به کار کرد.
محمد نجفی، مدیر قسمت فرهنگی اجتماعی ناحیه مقاومت بسیج نیشابور، با بیان این مطلب یاد آور شد: نخستین کارگاه آموزشی توانمندسازی بسیجیان در فضای مجازی در ناحیه مقاومت بسیج نیشابور آغاز به کار کرد که این نخستین کارگاه آموزش توانمندسازی بسیجیان در فضای مجازی در سال 90 است.
وی اظهار داشت: این کارگاه شامل بخشهایی چون سخنرانی استاد رائفیپور با موضوع جنگ نرم در فضای مجازی، کلاس آموزشی آشنایی کلی با مبحث وبلاگنویسی و خیانتها در اینترنت، کلاس آموزشی امنیت در شبکه و آشنایی با شبکههای اجتماعی (فیس بوک و ...) و چتروم ها است.
وی ادامه داد: برای افراد شرکتکننده در این کارگاه آموزشی کلاسهای رایگان عملی وبلاگنویسی بعد از اتمام کارگاه برگزار میشود.
***
مدیر راه و ترابری نیشابور از افتتاح دو طرح در راهسازی این شهرستان در هفته دولت خبر داد.
جواد نجار، مدیر راه و ترابری نیشابور، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: آسفات راه روستای زیرخان در بخش مرکزی به طول یک هزار و 600 متر با اعتبار یک میلیارد ریال انجام شد.
وی اظهار داشت: پروژه آسفالت راه آنتنی آرامگاه امامزاده یحیی (ع) در بخش زبرخان در روستای باغشن بزرگراه مشهد به بهرهبرداری رسید.
مدیر راه و ترابری نیشابور، با اشاره به اینکه طول این راه یک هزار و 300 متر است، سال شروع این پروژه را سال 89 و پایان آن را هفته دولت با اعتبار 500 میلیون ریال عنوان کرد.
وی مقدار کل راه های اصلی شهرستان نیشابور را 05/338 کیلومتر دانست که 5/102 کیلومتر آن چهارخطه، 5/172 کیلومتر آن راه آسفالته درجه یک و 65/33 کیلومتر آن سایر راههای آسفالته اصلی است.
نجار افزود: کل راههای روستایی نیشابور یک هزار و 6/422 کیلومتر است که شامل 1/571 کیلومتر راه اصلی آسفالت، 9/608 کیلومتر راه شوسه و 4/242 کیلومتر سایر راههای فرعی روستایی است.
پایان پیام/
نظر شما