منصور تاجری رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: جهاد دانشگاهی پس از گذشت 37 سال به نهاد علمی، انقلابی، دانش بنیان، هویت اسلامی، برخوردار از نیروهای کیفی، متعهد و کارآمد و پیشگام در عرصه علم و فناوری تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در سال 62 در استان تاسیس شده است، افزود: از زمان بازگشایی جهاد دانشگاهی در استان خدمات شایان توجه ای در حوزه فرهنگ، آموزش، پژوهش و تحقیقات صورت گرفته است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان خاطرنشان کرد: هر کجایی که کاری در استان بر زمین مانده جهاد دانشگاهی ورود پیدا کرده است.
تاجری ادامه داد: هر جا دستگاهی که نیازمند به همکاری داشته جهاد دانشگاهی دست خودش را بلند کرده است تا آن کار را انجام دهد.
وی افزود: بحث گاز یکی از موضوعات اساسی استان است؛ وقتی موضوع گازرسانی به استان مطرح شد ما به این فکر افتادیم که چه کسی می خواهد گاز را به خانه های مردم برساند زیرا ما تجربه و پیشینه آموزش و انتقال گاز را نداشته ایم و باید از چهارمحال و بختیاری پایتخت جوش ایران، اصفهان و خراسان رضوی نیرو می آوردیم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بیان داشت: از آنجایی که جهاد دانشگاهی ماهیت ذاتی آموزش های کاربردی و تخصصی را دارد این نهاد به این فکر رسیدند که 700 دوره آموزش اشتغال محور با تائید مدیریت و برنامه ریزی تعریف کرده ایم.
تاجری عنوان کرد: هر کسی این دوره های آموزشی را بگذراند در ارتقای شغلی او تاثیرگذار است.
وی افزود: جهاد دانشگاهی در یک اقدام جهادی طرح تربیت و آموزش نیروهای انسانی مورد نیاز توسعه صنعت گاز سیستان و بلوچستان را مطرح کرد؛ در این طرح 12 رسته شغل را پیش بینی کرده ایم که این طرح مورد اقبال قرار گرفته است.
تاجری گفت: این طرح منحصر به فرد بوده و ظرفیت های موجود در استان را مدنظر خود قرار داده است.
نظر شما