به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، غلامرضا یاوند عباسی پیش از ظهر امروز (22 مرداد) در همایش رابطین ایثاگران دستگاه های اجرایی استان قزوین که در سالن باغستان برگزار شد، بیان کرد: خداوند متعال را شاکر هستیم در روزهای پایانی دولت یازدهم خدمت شما رسیدیم و ان شاالله این پایان، شروع پربرکتی باشد برای دولت بعدی و با قوت، قدرت و همت بیشتر به امورات خود برسند و به نقاط درخشان اهدافی که در حوزه ایثارگران وجود دارد، نائل شویم.
وی ادامه داد: در ماده 63 قانون جامع خدمت رسانی به ايثارگران، شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پیش بینی شده است که رئيس این شورا رئیس جمهور بوده و در استان ها هم این شورا به ریاست استاندار برگزار می شود و هر سه ماه یکبار باید جلسات آن تشکیل شود.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران اضافه کرد: کار ما 2 بال دارد، خدماتی و فرهنگی و یکی از وظایف ما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و در شهادت محسن حججي قدرت ایثار و شهادت را دیدیم و همه از این امر متاثر شدند و عمق کینه بر علیه دشمن و تکفیری ها در همه ما بیشتر شد و عشق به اهل بیت توسعه یافت.
وی تأکید کرد: از قدرت فرهنگ ایثار و شهادت نباید غافل شویم و باید برای ترویج این فرهنگ برنامه ریزی داشته و آن را نهادینه کنیم چراکه در غیر این صورت دچار خسران می شویم و کاری که شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می کند این است که این فرهنگ جاافتاده تر و حساب شده تر شود.
یاوند عباسی با اشاره به لزوم دیدار با خانواده های شهدا تصریح کرد: هر کدام از کارهای ما باید پیوست داشته باشدد؛ اینکه چند نفری برویم خانه رزمنده، جانباز و شهید، چگونه در منزل این خانواده ها حضور یابیم که احساس آرامش کنند نه ناراحتی و اینکه ایجاد زحمت نکنیم و کار ما در محل اثر منفی نداشته و اثر مثبت داشته باشد.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران گفت: در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید برای ترویج این فرهنگ فکر شود و باید اقدامات و پیوست و ملاحظات آن پیش بینی شود که کمترین آسیب و بیشترین اثر مثبت را داشته باشد.
وی اعلام کرد: بحث دیگر گره زدن مصادیق اعلاي ایثار و شهادت به مسائل روزمره ایثار است، در قرآن از ایثار جان و مال سخن گفته شده است و باید فرهنگ ایثار را از قله وارد زندگی کنیم، اگر آمار طلاق در خانواده زیاد شده زیرا فرهنگ ایثار در خانواده وارد نشده و همه را در جبهه و پشت خاکریز گذاشته ایم و در خانه نياورده ایم و شورای ترویج فرهنگ باید این ایثار را وارد جامعه کند.
یاوند عباسی خاطر نشان کرد: استان قزوین پیشینه مهم تاریخی دارد و در حوزه ایثار و شهدا هم قطع یقین افتخارات بسیاری دارد که باید برجستگی ایثار و شهادت استان کشف و جلوی چشم گذاشته شود و نسل های بعد هم بدانند چه اتفاقاتی در این استان پیش آمده است.
وی با اشاره به مشاور ایثارگران دستگاه های اجرایی عنوان کرد: جایگاه مشاور ایثارگران استناد قانونی دارد، ایثارگری که وارد هر دستگاهی باشد باید بداند متصدي امور ایثارگران کیست و دفتر او کجاست و محل دفتر نباید در طبقه ای باشد که مناسب سازی ندارد و دفتر ایثارگران باید جایی در دسترس همه باشد.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران یادآور شد: نظارت بر حسن اجرای قوانین در داخل دستگاه، سرویس دادن به ایثارگران مراجعه کننده و برنامه ریزی برای ایثارگران جامعه سه وظیفه مسئول امور ایثارگران است.
نظر شما