اخبار کوتاه فرهنگی و مذهبی سیستان و بلوچستان

رئیس اداره زندان زابل اظهار داشت: مددجویان در زندان‌ها با نزدیکی به قرآن مجید و تدبر در معانی این کتاب الهی زمینه خودسازی و بازگشت سالم به جامعه و خانواده را فراهم می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، غلامرضا مهویدی، رئیس اداره زندان زابل، با بیان اینکه مددجویان درزندان زمینه خودسازی و بازگشت سالم به جامعه را فراهم می کنند، گفت: بهره‌مندی از سرچشمه قرآن کریم در زندگی لازمه سعادت دنیوی و اخروی است.

 

وی بیان کرد: مددجویان در زندان‌ها با عنایت به فرصتی که در اختیار دارند با نزدیکی به قرآن مجید و تدبر در معانی این کتاب الهی زمینه خودسازی و بازگشت سالم به جامعه و خانواده را فراهم می کنند.

 

رئیس اداره زندان زابل اظهار کرد: قرآن میزان و ترازویی است برای دور ماندن از افراط و تفریط و رسیدن به اعتدال میان دنیا و آخرت و درک صحیح معانی آن‌ها منجر به اعتدال بین رفاه مادی و تعالی معنوی و سعادت و عاقبت بخیری انسان‌ها می‌شود.

 

مهویدی خاطرنشان کرد: این مسابقات در بخش کارکنان و در رشته‌های مختلف آقایان «آذرسا»، «غنی‌نژاد»، «خواجه» و «مرغوبی» و در بخش سربازان وظیفه «محمدی»، «براتی»، «جوادی» و «فرجی»، حائز مقام‌های برتر شدند و جوایزی نیز به رسم یادبود به نفرات برتر اهدا شد.

 

***

هدف از برگزاری دوره آموزش قرآن غنی سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان است

 

ابراهیم سلطانی‌نزاد، مسئول مؤسسه قرآنی مکتب‌النور زاهدان گفت: سه دوره آموزش قرآن در رشته‌های تجوید، مفاهیم و حفظ، از امروز (16شهریور) در این مؤسسه قرآنی آغاز و تا پایان مهر سال ‌جاری ادامه دارد.

 

مسئول مؤسسه قرآنی مکتب‌النور زاهدان بیان کرد: این دوره آموزشی ویژه دانش‌آموزان دختر و پسر بالای 10 سال و در مقاطع تحصیلی دبستان، راهنمایی و دبیرستان با هماهنگی اداره تبلیغات اسلامی زاهدان برگزار می شود.

 

وی افزود: قرآن‌آموزان پس از موفقیت در این دوره و کسب رتبه و دریافت گواهینامه، برای آموزش در دوره‌های ویژه تخصصی دعوت می شوند.

 

سلطانی‌نزاد، هدف از برگزاری این دوره آموزشی را غنی سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان در اماکن مذهبی و آشنایی با رشته‌های متفاوت قرآنی عنوان کرد.

 

***

مسابقه‌ طراحی و خطاطی با موضوع نماز در دانشگاه زابل برگزار شد

 

علیرضا حسن‌پور، مدیر کل فرهنگی ـ هنری دانشگاه زابل گفت: یک دوره مسابقه طراحی و خطاطی (16 شهریور) در دانشگاه زابل برگزار شد.

 

وی با اشاره به استقبال دانشجویان و علاقه‌مندان از این مسابقه، هدف از برگزاری این مسابقات را خلق آثار جدید در رابطه با نماز عنوان کرد.

 

حسن‌پور در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه زابل با دارا بودن بیش از ۱۵ هزار دانشجو و ۷۰۰ نیروی فعال کاری، علمی و آموزشی به‌ عنوان قطب علمی منطقه‌ سیستان و بلوچستان شناخته شده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 64858

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha