حجتالاسلام والمسلمین علی پروانه در گفتوگو با خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، گفت: جلسات تفسیر قرآن، روزهای زوج و کلاسهای آموزش قرآن، روزهای فرد، پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) برگزار میشوند.
وی افزود: به دلیل فضای کوچک مسجد حضرت ابوالفضل (ع) امکان تاسیس نهادهایی مانند پایگاه بسیج و کانون فرهنگی هنری در این مسجد وجود ندارد و برنامههای آن را هیات امنا و نمازگزاران انجام میدهند.
امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) خاطرنشان کرد: شبستان این مسجد، حدود 200 متر است و حتی امکان اختصاص فضایی برای دفتر امام جماعت یا هیات امنا وجود ندارد؛ به همین دلیل جلسات آنها نیز در شبستان این خانه خدا برگزار میشود.
پروانه اضافه کرد: ساختمان مسجد حضرت ابوالفضل (ع) قدیمی و سقف آن، خراب است و هنگام ریزش باران و برف، مشکلات زیادی برای اقامه نماز جماعت و برگزاری برنامههای مناسبتی پیش میآید، اما به دلیل فقدان منابع مالی ثابت، امکان بازسازی این خانه خدا وجود ندارد.
وی گفت: مشکلات مسجد حضرت ابوالفضل (ع) را چندین بار به دستگاههای مربوطه اطلاع دادهایم اما تاکنون از سوی آنها کمکی نشده است، درحالی که بارها یکی از مساجد منطقه جوانمرد قصاب به دلیل عضویت اعضای هیات امنای آن در یکی از دستگاههای محلی، بازسازی شده است، همین موضوع نیز تاثیر بدی بر اعتقادات نمازگزاران مسجد حضرت ابوالفضل (ع) داشته است و از این تبعیض، گلایه بسیار دارند.
امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) ادامه داد: این مسجد، هیچ موقوفهای ندارد و تمام هزینههای آن را مردم محله میدهند، افرادی را میشناسم که با وجود تنگی معیشت، ماهانه 20 هزار تومان برای ادامه فعالیت این مسجد، هزینه میکنند، شاید همین کمکهای خالصانه، موجب معنویت کم نظیر این مسجد شده است.
پروانه خاطرنشان کرد: مشکلات این مسجد، زیاد است و هر بار با تذکرات و اخطارهایی از سوی دستگاههای خدماتی روبرو هستیم، برای نمونه اخیرا شرکت گاز، چندین اخطاریه برای قطعی گاز مسجد ارسال کرده است که سرانجام من از طریق یکی از خیرین، هزینه گاز مسجد را پرداخت کردم.
وی گفت: مساجد برای استمرار فعالیت های خود نیازمند حمایتهای ثابت و قابل توجه دستگاه های فرهنگی و خدماتی هستند.
یادآور میشود، مسجد حضرت ابوالفضل (ع) در شهرری، میدان غیبی، خیابان شهید خرم دره واقع شده است.
نظر شما