کمک ۱۲۵ میلیارد ریالی مردم خراسان جنوبی به بازسازی عتبات عالیات

خبرگزاری شبستان: رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی از کمک یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومانی مردم استان به بازسازی عتبات عالیات خبر داد و گفت: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۵ درصد رشد داشته است.

موسی جوینده در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند اظهار داشت: در بحث اقتصاد مقاومتی ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی کمک زیادی به پایداری اشتغال استان کرده است.

 

وی با تاکید بر اینکه توجه به شعائر الهی از الزامات دین مبین اسلام است،‌افزود: امروز اگر به بازسازی اعتاب مقدسه در کشور عراق توجهی نکنیم،‌ خسارات زیادی متوجه ما خواهد بود.

 

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی با اشاره به اینکه همگام و همراه شدن همراه در بازسازی عتبات عالیات، موجب می شود که از آسیب های تهاجم فرهنگی در امان بمانند، ادامه داد: همچنین این مهم باعث کاهش آسیب های اجتماعی می شود.

 

وی در ادامه به این شبهه که چرا ایرانیان باید برای ساخت اعتاب مقدسه در کشور عراق کمک کنند به روایتی از رسول گرامی اسلام « ساخت و بازسازی قبور ائمه همانند همکاری در ساخت مسجدالاقصی با سلیمان نبی است»، گفت: مردم خراسان جنوبی علی رغم اینکه با محرومیت و فقر طبیعت روبرو هستند و مشکلات و گرفتاری های زیاد اقتصادی را متحمل می شوند اما کمک به بازسازی عتبات عالیات را بر رفاه خود ترجیح می دهند.

 

جوینده روند افزایشی کمک های مردمی را دلیل این گفته خود ذکر می کند و ادامه می دهد: طبق بررسی های انجام شده ۹۸ درصد از کمک هایی که به عتبات عالیات می شود توسط افرادی می شود که شاید به نان شب خود محتاج باشند ولی در هر شرایطی ائمه را برخود ترجیح می دهند.

 

وی گفت: تمامی کمک های مردمی که برای بازسازی عتبات عالیات جمع آوری می شود در خود استان تبدیل به محصول و به کشور عراق ارسال می شود؛ به عنوان مثال خراسان جنوبی برای تکمیل صحن حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) در نجف اشرف تعهدات تامین سنگ را دارد که این سنگ از معدنی در شهرستان نهبندان استخراج می شود و بعد از فراوری و بسته بندی، به وسیله ماشین به کشور عراق حمل می شود.

 

وی افزود: این اقدام باعث شده است که در سالهای اخیر، علاوه بر اینکه به اشتغالزایی استان در بخش معدن، کارخانه و حمل و نقل جاده ای کمک شود، در تحقق اقتصاد مقاومتی نیز ایفای نقش کنیم.

 

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی تصریح کرد: به اذعان رئیس کارخانه سنگ گرانیت سربیشه، با آغاز بکار ستاد بازسازی عتبات عالیات از تعطیلی این واحد فراوری جلوگیری شده است و تنها جایی که این کارخانه را از تعطیلی نجات داده است، این ستاد مردمی بوده است.

 

وی تصریح کرد:در سال گذشته ۲۰۰ میلیون تومان هزینه حمل سنگ به مرز و همچنین ۱۴۰ میلیون تومان هزینه بسته بندی سنگ ها از سوی ستاد به عوامل و نیروهای کار داخل استان پرداخت شده است.

 

جوینده همچنین به احیای صنعت فرش در استان خراسان جنوبی با آغاز بکار کارگاه های قالیبافی ستاد عتبات عالیات استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۸۵ کارگاه قالیبافی در سطح استان خراسان جنوبی مشغول بافت فرش برای فروش به نفع صحن حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و عقیله بنی هاشم در کربلای معلی هستند.

 

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۲ هزار و ۸۰۰ مترمربع فرش در کارگاه های قالیبافی این ستاد تولید شد، تاکید کرد: همچنین در سالهای اخیر بحث حوله بافی و گبه بافی نیز در راستای کمک به پروژه های عتبات عالیات در برخی از نقاط استان آغاز شده است.

 

وی به جمع آوری یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان کمک مردمی در سه ماهه اول امسال اشاره کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد رشد داشته است، گفت: تعهد استان خراسان جنوبی برای کمک به پروژه های عتبات عالیات سه میلیارد تومان در سال جاری است که تاکنون ۴۲ درصد آن محقق شده است.

 

جوینده با اشاره به اینکه ساخت صحن حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) تا پایان امسال به پایان می رسد، گفت: تاکنون ۷۰ هزار مترمربع سنگ برای این صحن مطهر فراوری و ارسال شده است.

 

وی تصریح کرد: میانگین کمک های مردم استان به عتبات عالیات ۶ هزار تومان است که درصورتی که این رقم در کشور ۳ هزار تومان اعلام شده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 648820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha