به گزارش خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، اکبر شیخ، در نخستین نشست شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در سال ۱۳۹۷که امروز (5 شهریورماه) در محل ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد برگزار شد، گفت: دهه کرامت سال ۱۳۹۶ برهه زمانی ارزشمند و استثنایی بود که با زحمات شبانهروزی تمام دستگاههای عضو شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت و با مشارکت گروههای مختلف مردم و نهادهای دولتی و مردمی برگزار شد.
وی افزود: پانزدهمین جشنواره بینالمللی امام رضا (ع) با رشد خوب و مشهود در داخل و خارج کشور همراه شد و آثار دریافتی نسبت به سال ۱۳۹۵ رشد 87 درصدی داشته است، این در حالی است که به دلیل برگزاری برخی جشنوارههای دانشآموزی در مهر و آبان، این آمار بیشتر هم خواهد شد.
دبیر بنیاد بینالمللی امام رضا (ع) خاطرنشان کرد: همکاری کانونهای فرهنگی هنری مساجد و پایگاههای بسیج و سایر نهادهای مسجدی و فرهنگی موجب رشد پنج برابری نهادهای فعال در برگزاری جشنواره بینالمللی امام رضا (ع) در سال ۱۳۹۶ نسبت به سال پیش شدند و امیدواریم با گسترش این مهم، شاهد مشارکت بیشتر نهادها در برگزاری جشنهای دهه کرامت و برنامههای جشنواره بینالمللی امام رضا (ع) باشیم.
شیخ با اشاره به همکاری خوب اصناف، بازاریان و شهرداریهای کلانشهرها در برگزاری جشنهای دهه کرامت و جشنواره بینالمللی امام رضا (ع) اضافه کرد: باید از ظرفیت شهرداریهای شهرهای کوچکتر و همچنین ظرفیت روستاها استفاده حداکثری کرد و بر این اساس موجب فراگیری بیشتر این برنامهها در سراسر کشور شد.
وی گفت: تلاش می کنیم تا شانزدهمین جشنواره بینالمللی امام رضا (ع) در ۳ هزار نقطه از 100 کشور دنیا برگزار شود که در این راستا همکاری گستردهتر دستگاههای فرهنگی، بینالمللی و هنری کشور ضروری است.
دبیر بنیاد بینالمللی غدیر، ادامه داد: افزایش قابل توجه برنامههای پانزدهمین جشنواره امام رضا (ع) نسبت به دوره پیشین آن در حالی است که طبق حسابرسیهای صورت گرفته، بنیاد بینالمللی امام رضا (ع) 32 درصد نسبت به جشنواره قبلی کمتر در آن هزینه کرده است.
شیخ خاطرنشان کرد: رویکرد ما در برگزاری شانزدهمین جشنواره بینالمللی امام رضا (ع) توجه بیشتر به روستاها، شهرهای کوچک، مناطق مرزی و حاشیهنشین و همچنین بکارگیری بیشتر ظرفیت نهادهای فرهنگی، مسجدی و شهرداریهای سراسر کشور در آن است.
به گزارش شبستان در ادامه این مراسم حجتالاسلام جواد بهشتیپور، گفت: آیین معنوی خطبهخوانی در جشن صبح میلاد، مهمترین برنامه آستان مقدسه حضرت فاطمه معصومه (ع) در دهه کرامت سال 1396 بود که دعوت از مراجع معظم تقلید، علما و تولیتهای اعتاب جهان اسلام اقدام ویژه در این برنامه بود.
وی افزود: استقبال از کاروان خادمان حرم رضوی، رونمایی از پنج اثر فاخر درباره شخصیت حضرت معصومه (ع) و دهه کرامت، رونمایی از پرچم گنبد حضرت معصومه (ع) برگزاری 442 برنامه سفیران کریمه اهل بیت (ع) در 10 استان و 8 کشور جهان، دیدار با خانواده معظم شهدا، دیدار با ائمه جمعه و جماعات استان قم، حضور در آسایشگاه معلولان و جانبازان و برپایی 110 مجلس شادی، ایستگاه صلواتی، فرهنگی و خدماتی از جمله برنامههای دیگر آستان مقدسه حضرت معصومه (ع) در دهه کرامت امسال بود.
مسئول کارگروه محتوایی شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، خاطرنشان کرد: محتوایی گرافیکی توسط 70 هنرمند برجسته کشور در حرم حضرت معصومه (ع) تهیه شد و در 10 استان کشور به نمایش درآمد.
بهشتیپور اضافه کرد: آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (ع) با همکاری بنیاد بینالمللی امام رضا (ع) اولین جشنواره مردمی کرامت را امسال برگزار کرد و تاکنون آثاری از حدود 29 استان کشور به آن ارسال شده است.
وی گفت: مردم، نقش اصلی را در گستردگی و فراگیری برنامههای دهه کرامت دارند و اعتقاد داریم جریانسازی برنامههای فرهنگی، نیازمند مشارکت گسترده مردم و نهادهای غیردولتی است.
مسئول کارگروه محتوایی شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، ادامه داد: شعار امسال دهه کرامت که «در شادی اهل بیت (ع)، شادمان شویم» بود برگرفته از سخن امام معصوم (ع) است و در همین راستا آستان مقدسه حضرت معصومه (ع) پویش مردمی «دل، شاد کنیم» و طرح نذر فرهنگی را در سراسر کشور برگزار کرد.
بنا بر این گزارش، تجلیل از دستگاههای عضو شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، پایانبخش نخستین نشست شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در سال 1397 بود.
نظر شما