تلاش مسلمانان میانمار برای زنده ماندن در مرز بنگلادش

خبرگزاری شبستان: مسلمانان روهینگیا که از حملات بودیست‌ها و ارتش میانمار به سمت مرزهای بنگلادش فرار کرده‌اند، در مناطق کوهستانی این منطقه در شرایط بسیار سختی برای زنده ماندن تلاش می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان ؛ به گزارش خبرنگار آناتولی به نقل از منابع محلی و شبکه‌های مطمئن وابسته به سازمان‌های مردم‌نهاد مسلمانان راخین (روهینگیا) بخش اعظم کسانی که از ترس حملات بودایی ها و ارتش میانمار به مناطق کوهستانی در مرز بنگلاش گریخته اند را زنان و کودکان تشکیل می دهند.

برخی از زنان در این سخت زایمان کرده اند. مسلمانان در اینجا به دلیل ممانعت دولت میانمار از ورود سازمان‌های بشردوستانه، از آب آشامیدنی، غذا، سرپناه و لوازم بهداشتی محرومند و تلاش می کنند زنده بمانند.

مواد غذایی که آنها هنگام فرار همراه خود آورده اند درحال اتمام است. بسیاری از سالمندان و کودکان به علت عدم رسیدن کمک‌های بشردوستانه در خطر مرگ هستند.

آنان به دلیل نبود آب آشامیدنی، تشنگی خود را با آب رودخانه رفع می کنند. به همین خاطر با خطر مشکلات بهداشتی و بیماری‌های فراگیر مواجه هستند. باران‌های شدید موسمی در آن منطقه نیز ادامه دارد.

همچنین مسلمانان روهینگیا برای فرار از کشتار سعی می کنند به خلیج بنگال رفته از طریق دریایی خود را به بنگلادش برسانند که این نیز سفر خطرناکی برای این غیرنظامیان است.

قایق‌های این افراد که چندان خوب نیست طی سفر بار‌ها واژگون می شوند. آنها هنگام عبور زمینی و دریایی توسط نیروهای بنگلادش یا میانمار مورد هدف حمله قرار می گیرند.

پس از حمله به پست های کنترل پلیس در 25 اوت در راخین، عملیات نیروهای امنیتی میانمار، به کشتار علیه مسلمانان تبدیل شده است. دولت میانمار تعداد افراد غیرنظامی را به خاطر عدم دسترسی به این مناطق ممنوع الورود و خروج نمی تواند مشخص کند.

بسیاری از مسلمانان به علت حملات شدید مجبور به ترک خانه خود شده اند. ده ها روستاها که توسط ارتش سوزانده شده غیرقابل سکونت شده است.

ده ها هزار مسلمان روهینگیا که از روستاهای خود فرار کرده اند تلاش می کنند به مناطق نسبتا امن رفته و یا از راه های غیرقانونی به بنگلادش برسند. به گزارش سازمان ملل 38 هزار مسلمان روهینگیایی از راه‌های غیرقانونی وارد بنگلادش شده‌اند.

کد خبر 653207

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha