ایجاد کارگروه ویژه جهت بررسی زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری مسابقات قرآن

خبرگزاری شبستان: عضو کمیته فنی و محتوایی مسابقات قرآن با بیان اینکه باید بررسی کنیم که آیا زیرساخت های زیربنایی و تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری جوابگوی این سطح از مسابقات است، گفت: اگر جوابگو نیست در یک کارگروه ویژه تمامی ابعاد بررسی شود.

منصور آقامحمدی، عضو کمیته فنی و محتوایی چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با ارزیابی سطح کمی و کیفی این دوره از مسابقات گفت: علاوه بر فشارهایی که بر اوقاف به عنوان برگزار کننده مسابقات بود هر کس بسته به نگاه خود مسابقات را تحلیل کرد.

وی با بیان اینکه با این وضع پیشنهاد می کنم که مسابقات از این به بعد یک سخنگوی رسمی برای خود انتخاب کند، خاطرنشان کرد: با توجه به برخی خبرهای متناقض و جانبداری و کینه ورزی برخی از خبرگزاری ها و خبرنگار ها، وجود یک سخنگو در کنار ستاد خبری لازم به نظر می رسید.

آقامحمدی با بیان اینکه متاسفانه برخی از خبرگزاری ها نقاط قوت و ضعف مسابقات را از نگاه رسانه ای خود بیان می کردند، اظهار کرد: اگر تمامی خبرها از یک مرجع رسمی در حوزه فنی، پشتیبانی و غیره منتقل می شد این اندازه شاهد خبرهای ضد و نقیض و بی اساس نبودیم.

عضو کمیته فنی و محتوایی مسابقات سراسری قرآن گفت: در کشور ما نه در حوزه مسابقات قرآن بلکه در هیچ حوزه ای اعم از فرهنگ، ورزش، اقتصاد و غیره به بلوغ لازم نرسیده ایم، بنده معتقدم باید به یک مساله از ابعاد مختلف پرداخت.

وی با بیان اینکه در واقع مسابقات قرآن در این سطح برای کشور است و فقط دبیرخانه مسابقات در سازمان اوقاف وجود دارد، تصریح کرد: بنابراین تحلیل ما جهت خاصی ندارد در این راستا باید معیارها و شاخص ها مشخص شود تا ارزیابی ها مشخص تر گردد.

آقامحمدی با اشاره به مشکلاتی مانند ضعف آیین نامه مسابقات، کوتاهی داوری و وجود متسابقین ضعیف در این دوره از مسابقات ادامه داد: من به عنوان یک کارشناس معتقدم که هر کس اعم از مخاطبین، شرکت کنندگان و داوران از دریچه نگاه خود مساله ای را عنوان می کند و باید تمامی نظرها جمع آوری شده و مورد تحلیل قرار گیرند.

عضو کمیته فنی و محتوایی مسابقات سراسری قرآن با بیان اینکه مسابقات قرآن دارای مخاطب خاص می باشد، افزود: تحلیل تمامی سال های برگزاری مسابقات راهکار اصلی می باشد به این گونه که تمامی مخاطبان خاص اعم از مدیران و کارشناسان ممتاز حوزه قرآن در یک کارگروه ویژه به بررسی و تحلیل مسابقات سال های 60، 70، 80 و 90 بپردازند.

وی تاکید کرد: به طور مثال باید بررسی شود که آیا زیرساخت ها و ملزومات مسابقات قرآن در سال 60 با 30 متسابق با سال 90 با هزار شرکت کننده یکسان است یا استان برگزار کننده مسابقات توانایی اداره این مساله و امکانات لازم را دارد.

آقامحمدی با اشاره به وقتی فشار کار زیاد باشد و دبیر اجرای تحت فشار باشد تیم اجرایی، تیم داوری، تیم پشتیبانی و فنی و حتی متسابق با خستگی زیاد بر روی جایگاه می نشیند، گفت: برخی از دوستان گفتند بهتر است با این اوضاع مسابقات دو سه سالی تعطیل شود.

عضو کمیته فنی و محتوایی مسابقات قرآن خاطرنشان کرد: بنده ولی معتقدم که لازم نیست مسابقات تعطیل شود بلکه باید بررسی کنیم و ببینیم که آیا رشته ها، زیرساخت های زیربنایی و تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری جوابگوی این سطح از مسابقات می باشد یا نه؟

وی ادامه داد: اگر این ملزومات جوابگو نیست برنامه ریزی مدون صورت گیرد و با کار گروهی و پشتیبانی درست و صحیح و سنجیدن تمامی ابعاد یک کار تازه و در خور و شان نظام جمهوری اسلامی برگزار شود.

کد خبر 655267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha