نقش آفرینی سینما در حوزه تمدن سازی نیازمند ارتباط سینماگران با اصحاب فکر است

خبرگزاری شبستان: عضو هیات علمی دانشگاه شاهد با اشاره به نقش تقویت جلوه های بصری در معرفی تمدن نوین اسلامی گفت: سینما ابزاری است که می تواند در این مورد نقش آفرینی کند لذا ارتباط میان کارگردان و اصحاب فکر اقدامی برای تحقق این مهم است.

دکتر فرزاد جهان بین، عضو هیات علمی دانشگاه شاهد در گفت وگو با خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان، در مورد ظرفیت های سینما در معرفی تمدن نوین اسلامی، اظهار کرد: هنر و به ویژه سینما یک ظرفیت بی بدیل است و هفتاد درصد از دریافت های انسان از طریق جلوه های بصری حاصل می شود.

 

وی ادامه داد: اگر سینما در بیان و بازنمایی این مفاهیم وارد شود قطعا می تواند بسیاری از مولفه های تمدن نوین اسلامی را عرضه کند به این شرط که این مفاهیم با نویسنده و کارگردان به شکل جدی گفت وگو شود.

 

جهان بین تاکید کرد: به نظرم ارتباط میان سینماگران و کسانی که بالاخره محتوا و حرفی برای گفتن دارند اندک است در حالی که هرچه گفت وگو بیشتر شود هم برای سینماگران مفید است هم برای جامعه علمی که بتواند آن را در مفاهیم ارایه کند. اکنون سینمای معناگرا در دنیا فیلم های خوبی را ارایه کرده ولی این ژانر در کشور ما کمرنگ است.

کد خبر 655860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha