نخستین بیمارستان صحرایی کهگیلویه و بویراحمد راه ‌اندازی شد

به همت بسیج پزشکان استان کهگیلویه و بویراحمد و برخی دستگاه ‌های اجرایی، نخستین بیمارستان صحرایی در منطقه محروم مارگون راه‌ اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، مدیر درمان بسیج جامعه پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه راه ‌اندازی نخستین بیمارستان موقت صحرایی این استان گفت‌: برای نخستین بار بیمارستان صحرایی با حضور متخصصان مختلف در رشته ‌های جراحی عمومی، ارتوپدی، اورولوژی، چشم، گوش و حلق و بینی، داخلی، اطفال و روانپزشکی در منطقه مارگون افتتاح و راه ‌اندازی شد.

 

دکتر کیان دهراب ‌پور با بیان اینکه با راه ‌اندازی این بیمارستان صحرایی نزدیک به 45 هزار نفر از اهالی مناطق مارگون، لوداب و چین زیر پوشش این بیمارستان قرار می گیرند، افزود: در این بیمارستان امکانات مختلف از جمله معاینات چشم، گوش و حلق و بینی، آزمایشگاه، رادیولوژی و تجهیزات مربوط به جراحی سرپایی وجود دارد.

 

وی تعداد پزشکان متخصص مستقر در این بیمارستان را 17 نفر ذکر کرد و بیان داشت: این تعداد پزشک متخصص از دانشگاه علوم پزشکی این استان و استان فارس در بیمارستان صحرایی حضور پیدا می ‌کنند.

 

این پزشک عضو بسیج جامعه پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد هدف اصلی از راه‌ اندازی این بیمارستان را ارائه خدمات تخصصی به مردم مناطق محروم دانست و گفت: بسیاری از مردم این منطقه و بسیاری دیگر از مناطق استان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون نتوانسته ‌اند به دلایل مختلف از خدمات تخصصی پزشکی استفاده کنند که در این نوع از بیمارستان چنین خدماتی را تجربه می کنند.

 

وی محوریت ایجاد این بیمارستان را سازمان بسیج جامعه پزشکی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی، تامین اجتماعی، اداره‌ کل انتقال خون، بهزیستی و هلال ‌احمر استان کهگیلویه و بویراحمد ذکر کرد.

 

دهراب پور با بیان اینکه هر یک از این دستگاه‌ ها خدمات متفاوتی را در این بیمارستان به مردم ارائه می ‌دهند، افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهیه دارو، تجهیزات پزشکی، ‌محل استقرار بیمارستان، چادر هلال‌ احمر، انتقال خون مدیریت آزمایشگاه و آموزش و پرورش نیز برخی لوازم جانبی را در اختیار کادر این بیمارستان برای خدمات ‌رسانی به مردم قرار می‌ دهد.

 

رئیس نخستین بیمارستان صحرایی بسیج جامعه پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از برنامه کاری این بیمارستان یاد کرد و گفت: بیمار در این بیمارستان ابتدا توسط پزشکان عمومی ویزیت شده و سپس اگر تشخیص داده شد که به طبابت متخصصین نیاز است برای مداوا به پزشک متخصص معرفی می ‌شوند.

 

دهراب ‌پور خدمات رایگان کلینیکی و پاراکلینیکی را از دیگر مزایای این بیمارستان دانست و افزود: نزدیک به 70 میلیون ریال دارو از طریق معاون داروی دانشگاه علوم پزشکی این استان در اختیار ما قرار داده شده و در صورت موفقیت و رسیدن به اهداف مورد نظر، در مقاطع مختلف و در مناطق دیگر استان نظیر آن برای خدمت به مردم دایر می ‌شود.

 

این مسئول خدمات‌ رسانی درمانی در استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: ابتدا بیماران را در محل این بیمارستان ویزیت می‌ کنیم و در صورت نیاز به عمل جراحی به‌ طور رایگان در یکی از بیمارستان ‌های مرکز استان مورد عمل جراحی قرار می ‌گیرند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 65660

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha