قاریان برگزیده کرسی های ملی تلاوت در اعزام های تبلیغی استفاده می شوند

دبیر اجرایی کرسی‌های ملی تلاوت با معرفی استان های میزبان دور دوم برپایی کرسی های ملی تلاوت از حضور قاریان برتر این کرسی ها در اعزام های تبلیغی در صورت تایید شورای عالی قرآن خبرداد.

احمد لیایی، دبیر اجرایی کرسی‌های ملی تلاوت با اعلام اسامی استان های میزبان در دور دوم برپایی کرسی های ملی تلاوت به خبرنگار شبستان گفت: استان های بوشهر، خراسان جنوبی و شمالی، گیلان، همدان، فارس، لرستان، آذربایجان غربی و کهگیلویه و بویراحمد 9 استانی هستند که با بررسی دستگاه های متولی برپایی این کرسی ها در دور نخست، به عنوان میزبان دور دوم انتخاب شده اند.

وی با بیان این مطلب که یک استان دیگر نیز از میان 3 میزبان باقیمانده دور نخست برای دور دوم برپایی کرسی های ملی تلاوت انتخاب می شود، اظهارکرد: پس از مشخص شدن آخرین میزبان از میان استان های چهارمحال و بختیاری، گلستان و آذربایجان شرقی، دور دوم کرسی های ملی تلاوت با حضور قاریان برگزیده دور قبل تا انتهای سال جاری برپا می شود.

لیایی از حضور 30 قاری منتخب استانی در دور دوم کرسی های تلاوت خبرداد و بیان کرد: این افراد برگزیدگان 30 کرسی برپا شده در دور نخست هستند که در قالب گروه های 3 نفره در کنار قاری بین المللی در هر یک از کرسی های ده گانه دور دوم به اجرای برنامه برای حضار می پردازند.

 

کارگاه های آموزشی وجه تمایز دور دوم کرسی های ملی در مقایسه با دور نخست است

لیالی تشکیل کارگاه های آموزشی در کنار کرسی های ملی تلاوت را از تفاوت های دور دوم نسبت به دور نخست برشمرد و ادامه داد: این کارگاه های آموزشی با حضور قاریان بین المللی و به منظور ارائه راهکارهای ارتقای فن تلاوت، ویژه قاریان استان میزبان تشکیل می شود.

وی درباره امتیازات درنظر گرفته شده برای قاریان و استان های برگزیده در برپایی کرسی های ملی تلاوت عنوان کرد: هریک از دستگاه های متولی برگزاری کرسی های ملی تلاوت در استان های کشور از میان استان های تحت نظارت خود در اجرای این طرح ملی، از یک استان منتخب تجلیل قرار می کنند.

لیایی اعلام کرد: علاوه بر تجلیل از استان های برتر، معرفی قاریان استانی به شورای عالی قرآن برای سطح بندی و در صورت برخورداری از توانمندی های لازم استفاده در اعزام های تبلیغی حتی در ایام حج و راهیابی قاریان برگزیده این کرسی ها به مرحله کشوری مسابقات سازمان اوقاف و امور خیریه بدون شرکت در مراحل مقدماتی، از دیگر امتیازات درنظر گرفته شده برای منتخبان این کرسی ها به شمار می رود.

 

کرسی های ملی تلاوت زمینه بروز استعداد های جدید فارغ از محدودیت مسابقه ای را فراهم می کند

وی با بیان این مطلب که کرسی های ملی تلاوت زمینه رقابتی سالم بدون حضور داور را فراهم کرده است، ابرازکرد: قراء در این کرسی ها بدون محدودیت های آیین نامه ای می توانند به اجرای برنامه بپردازند و از این طریق بسیاری از استعدادهای جدید که میدانی برای بروز نیافته اند، کشف می شود.

دبیر اجرایی کرسی‌های ملی تلاوت درباره تداوم برپایی کرسی های ملی تلاوت در سال آینده خاطرنشان کرد: نهادهای متولی برپایی این کرسی ها در سال جاری برای ادامه در دوره های بعدی ابراز تمایل و همکاری کرده اند، اما ادامه این طرح در آینده نیازمند ارزیابی های کارشناسانه است و فعلا نمی توان تصمیم قطعی را اتخاذ کرد.

شایان ذکر است، نخستین دور از کرسی های ملی تلاوت از 12 خرداد سال جاری به همت شبکه رادیویی قرآن و با همکاری سازمان های اوقاف و امور خیریه و دارالقرآن الکریم، مرکز هماهنگی فعالیت های قرآنی کشور، شورای عالی قرآن و سیمای قرآن در تمامی استان ها برپا شده است.

پایان پیام/


 

کد خبر 6577

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha