کارگاه آموزش «اخلاق حرفه‌ای» ویژه کتابداران استان كرمان برگزارشد

خبرگزاری شبستان: با هدف ارتقای مهارت شغلی و بهبود عملکرد سازمانی، دوره كارگاهي آموزش «اخلاق حرفه‌ای» برای کارمندان ستاد، رؤسای شهرستان‌ها، کتابداران و مسئولان کتابخانه‌های شهری و روستایی استان كرمان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان و به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان، با هدف ارتقای مهارت شغلی و بهبود عملکرد سازمانی، دوره كارگاهي آموزش «اخلاق حرفه‌ای»  برای کارمندان ستاد، رؤسای شهرستان‌ها، کتابداران و مسئولان کتابخانه‌های شهری و روستایی استان كرمان در محل سالن اجتماعات دكتر  باستاني پاريزي کتابخانه مركزي برگزار شد.

 

 

در این دوره آموزشی مباحث تخصصی اخلاق‌ حرفه‌ای و سازمان اخلاقی، مزیت‌های حرفه‌ای‌گرایی، دلایل کم‌توجهی به اخلاق‌ حرفه‌ای در سازمان‌ها، ویژگی‌های رفتار اخلاقی، چگونگی ارتقای کارمندان تا سطح حرفه‌ای گرایی و ... بحث و گفت‌و‌گو شد.

 

محمد جواد حسين زاده، مدير كل كتابخانه هاي عمومي استان كرمان در ابتداي جلسه گفت: آموزش كاركنان كتابخانه هاي عمومي، امری اجتناب ناپذيراست كه بايد به طور جدي و مستمر مورد توجه قرار گيرد؛ يكي از عوامل موفقيت هر سازمان با چالش ها ومشكلات؛ توانمند سازي نيروهاي انساني آن است كه اين توانمندي جز به كمك برگزاري دوره هاي آموزشي هدفمند امكان پذير نمي شود.

 

وی افزود: تا كنون نهاد كتابخانه هاي عمومي كشور با برنامه ريزي دقيق توانسته است دوره هاي مختلف آموزشي براي مسئولين و كتابداران كتابخانه هاي عمومي برگزار نمايد است كه اين آموزشها  باعث ارتقا سطح كمي و كيفي فعاليتهاي آنان گرديده است. 

 

مصطفي جانقلي، مدرس این دوره، در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه اخلاق را باید «سبک رفتار ارتباطی مبتنی بر رعایت حقوق طرف مقابل و مسئولیت پذیری در برابر حق دیگران» دانست، عنوان کرد: مسئولیت‌پذیری، قانون‌پذیری، نظم و آراستگی، پیش‌بینی پذیری، سرآمد بودن و چابک بودن از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که یک سازمان را به سازمانی اخلاقی و مخاطب پسند تبدیل می‌کند.

 

وي در این دوره کارمندان کتابخانه‌های عمومی كرمان را به خواندن کتاب هایی در حوزه اخلاق حرفه ای و ویژگی‌های ایرانیان دعوت کرد و گفت: کتا‌ب‌های «اخلاق‌حرفه‌ای در کتابداری و اطلاع‌رسانی» نوشته فرامرز ملکی، «پنج دشمن کار تیمی»، «اخلاق حرفه‌ای»، «اخلاق حرفه‌ای در تمدن اسلام و ایران»، «چرا ایران عقب ماند و غرب پیش رفت» «ما چگونه ما شدیم»، «در فضیلت مدنیت»، «تأملی بر عقب ماندگی ما»، «ما ایرانیان»، «دریغ است ایران که ویران شود»، «ماجرای حاجی بابا اصفهانی» و ... در تشریح اخلاق ایرانیان و اصول اخلاق حرفه‌ای نگاشته شده‌اند که خواندن آن‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

 

گفتنی است، معاونت برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات با هدف ارتقای اخلاق حرفه ای در نهاد کتابخانه های عمومی کشور تا پايان سال براي 15 استان كشور برگزاري اين دوره را پيش بيني کرده است.

کد خبر 661772

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha