به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، محمدفوقی، مسئول ستادهماهنگی و نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران در اولین همایش پیرغلامان حسینی که به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستگاه های اجرائی شهرستان نور برگزار شد، عنوان داشت:مهمترین رسالت و وظیفه مبلغین و مداحان و ذاکران اهل بیت(علیهم السلام) معرفت افزائی و بدعت زدایی از چهره نورانی دین، اسلام و قرآن است.
وی افزود: ذاکران اهل بیت(علیهم السلام) باید تلاش نمایند در مدیحه خوانی و مرثیه سرائی ها معرفت و شناخت مردم نسبت به آموزه های دینی و سبک زندگی قرآنی و احکام و معارف اسلامی افزایش یابد.
فوقی با اشاره به اینکه اگر دین به درستی فهمیده نشود و عمیق دریافت نگردد فهمی آسیب دیده و دریافتی آفت زده در انسان شکل می گیرد، گفت: چنین فهم و دریافتی راهبر به مقاصد دین نیست بلکه گرد خویش گشتن و راه به جائی نبردن است.
وی ادامه داد: رویکرد بی بصیرتانه به دین موجب پیدایش ظاهر بینی و قشری گرائی در دینداری می شود که بزرگترین آفت و آسیب برای جهان اسلام است.
فوقی اظهار داشت: در صحنه دین و دینداری باید مراقب سیاست بازان قدرت طلب باشیم که به دنبال کسب کرسی های سیاسی و اشغال و قبضه کردن مناصب حکومتی به هر قیمت هستند مواظب مرفهان بی درد، پیمان شکنان ثروت طلب که دارای سابغه سیاه رانت خواری و دنبال کسب ثروت در سایه حکومت برای گسترش حوزه اقتصادی حفظ منافع شخصی خود هستند باشیم.
وی خاطرنشان کرد: ذاکران اهل بیت(علیهم السلام) در اشعار خود باید ساده لوحان مقدس مآب که قدرت تحلیل سیاسی ندارند و براحتی فریب می خورند و سیاست بازان حیله گر که از سادگی و احساسات دینی آنان استفاده می کنند را به مردم معرفی کنند چراکه خشکه مقدس های خودسر و لجوج خود را جلوتر از امام خمینی(رحمت الله علیه) و دلسوزتر از مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می دانند و کوچکترین کمبودها را بزرگ جلوه می دهند و کارهای بزرگ را نادیده می گیرند.
فوقی گفت: بایستی در مداحی ها با اشعار زیبا، ولایتمداران و انقلابی ها را از صدر اسلام تاکنون معرفی و چهره ولایت گریزان و ولایت ستیزان را برای مردم ترسیم نمایند و در یک کلام اسلام ناب محمدی را تبیین و فرق آن با اسلام آمریکائی بیان کنند چرا که کربلا و عاشورا جلوه تقابل دو تفکر از دین بوده تفکر نبوی و علوی و تفکر اموی و صف آرائی مجذوبان چرب و شیرین دنیا در برابر آخرت طلبان و مصاف مجاهدان امتیاز طلب با مجاهدان فی سبیل الله بود.
وی افزود: عاشورا در یک صف عمر سعدها، شمرها، عبدالله بن زبیر و عبدالله بن عمرها انقلابی نماها و مقدس مآب ها بودند و در صف دیگر انقلابیون مقدس که نماد ولایت پذیری بودند واگر مردم در صحنه و دیندار بودند و دین بدرستی شناخته می شد در حکمیت ابوموسی اشعری حکم عزل امیرالمومنین(علیه السلام) را نمی داد و امثال شریح قاضی حکم قتل امام حسین(علیه السلام) را صادر نمی کردند.
نظر شما