لزوم شناخت مصادیق معروف و منکر در توسعه امر به معروف و نهی از منکر

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستان آباد، شناخت مصادیق معروف و منکر و پرهیز از برخوردهای نامناسب و سلیقه ای را در توسعه و ترویج فرهنگ احیای امر به معروف و نهی از منکر ضروری برشمرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مهندس کاظم عباسی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستان آباد در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر این شهرستان، فریضه امر به معروف و نهی از منکر را یکی از فروع دین و وظیفه شخصی تمامی افراد جامعه اسلامی دانست و گفت: استفاده از تمام ظرفیت ها و ابزارهای فرهنگی و هنری به دلیل دارا بودن ظرفیت های خاص در انتقال پیام آن مورد تاکید و توجه است.


وی شناخت مصادیق معروف و منکر و پرهیز از برخوردهای نامناسب و سلیقه ای را در توسعه و ترویج فرهنگ احیای امر به معروف و نهی از منکر ضروری برشمرد و اظهار کرد: انجام وظایف و امور محوله اداری به بهترین شکل و تکریم ارباب رجوع از نمونه مصداق های معروف است.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، مهندس عباسی با اشاره به اینکه خود شخص امر به معروف و نهی از منکر نیز باید حائز شرایط لازم برای تأثیر گذاری بر مخاطب باشد، افزود: حمایت از فعالیت های فرهنگی و هنری با رویکرد امر به معروف و نهی از منکر، تبلیغات و فضاسازی، همچنین اطلاع رسانی از طریق مطبوعات و خبرگزاری ها و تهیه و تولید فیلم، نمایش و سایر اقلام تبلیغی از مهم ترین شیوه ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است.


گفتنی است، در این جلسه بر برگزاری کلاس های قرآن به مدت 30 دقیقه، حضور منظم پرسنل در نمازهای جماعت، بیان احکام در بین صلاتین به مدت 5 دقیقه، ارائه مقاله امر به معروف و نهی از منکر از طرف پرسنل و برگزاری مداوم جلسات امربه معروف و نهی از منکر در هر ماه تاکید شد.


پایان پیام/
 

کد خبر 66313

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha