بهداشت و روان فرزندان نیازمند توجه بیشتر/ آموزش و پرورش  یک سازمان مصرف کننده نیست

خبرگزاری شبستان: معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع استاندار گلستان گفت: تا کنون در بحث بهداشت و روان فرزندان نتوانستیم به صورت حرفه ای وارد شویم که این موضوع نیازمند توجه بیشتر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، محمود ربیعی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع استاندار گلستان، امروز (26 مهر) در گرامیداشت هفته بهداشت روان و پیوند اولیاء و مربیان که در کانون طه گرگان برگزار شده بود، گفت: امروز سرمایه ای که در اختیار سازمان آموزش و پرورش قرار دارد بسیار تاثیرگذار در توسعه، تعالی و رشد جامعه است.

 

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش به معنای کلمه یک سازمان مصرف کننده نیست، افزود: باید توجه داشته باشیم که این سازمان یک تشکیلات هزینه بر نیست بلکه ماموریت و مسئولیت بسیار بزرگی بر عهده دارد و بزرگترین سازمان تولید کننده سرمایه است.

 

ربیعی اظهارداشت: سازمان آموزش و پرورش تولید کننده فکر، اندیشه روان پاک، سالم و تزریق کننده اعتماد به نفس به جامعه مخاطب است.

 

وی آموزش و پرورش را محور حرکت توسعه و رشد همه جانبه دانست و تصریح کرد: همان گونه انسان در نگاه دینی محور همه تحولات است در سنین کودکی در اختیار مجموعه بزرگی قرار می گیرد تا استعدادهای بالقوه را به بالفعل تبدیل کند و برای جامعه مفید باشد.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع استاندار گلستان گفت: ممکن است در گذشته بهداشت روان کمتر مورد توجه قرار می گرفت اما اکنون همه دنیا به خصوص جوامع پیشرفته در مراحل رشد و توسعه قرار گرفتند و می دانند که روان، فکر، اندیشه، اخلاق و تربیت اگر نباشد جسم می تواند سرکش شود.

 

وی با بیان اینکه باید در کنار جسم افراد، به سلامت فکری و روانی فرد توجه شود، افزود: در نگاه دینی هم جسم و هم روح را باهم دیدند که امروز باید به هردوی آن توجه شود.

 

ربیعی عدم ارتباط با فرزندان، دقت در روان و بهداشت آن ها را یکی از مشکلات در جامعه دانست و اظهارداشت: این رفتارها باعث می شود تا فرزندانمان گوشه گیر، نا امید و گاها رقابت های ناسالم با یکدیگر داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: تا کنون در بحث بهداشت و روان فرزندان نتوانستیم به صورت حرفه ای وارد شویم که این موضوع می طلبد تا مورد توجه قرار گیرد.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع استاندار گلستان گفت: امروز رابطه اولیاء، معلمان، مربیان و اساتید حوزه علم و دانش باید یک رابطه منطقی و پوششی باشد و ما باید نقش معلم را خوب ترسیم کنیم و برای وظیفه مندی پدر و مادر ماموریتی را تعریف کنیم چرا که درک عدم هماهنگی باعث می شود ما نتوانیم به نتیجه برسیم.

 

وی با اشاره به اینکه امروز چالش های جامعه زیاد است، افزود: سرعت تغییر و تحولات در جامعه روز به روز بیشتر می شود و افراد در این مسیر با اتفاقات سخت و مشکل ساز مواجه هستند که رساندن این افراد به نقاط مورد نظر فقط از عهده کسانی بر خواهد آمد که بهداشت روان در بخش های مختلف در جامعه برخوردار باشند.

 

ربیعی اظهارداشت: ارتباط تنگاتنگ بین مربی و خانواده باعث خواهد شد تا در آینده از وجود افرادی موفق در جامعه برخوردار باشیم.

 

وی تصریح کرد: امروز نگاه مربیان، والدین و مدرسه باید تغییر پیدا کند.

 

کد خبر 663355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha