عدم وجود روان پزشک اطفال در خراسان جنوبی/ شناسایی ۳۲ دانش آموز مشکوک به بیماری اوتیسم

خبرگزاری شبستان: رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی گفت: متاسفانه در استان روان پزشک اطفال نداریم و مردم مجبور هستند به پزشکان دیگر مراجعه کنند که آنان هم دوز دارویی تجویز می کنند در حالی که این کودکان نیازمند آموزش هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سید علی اکبر محمدی امروز (3 آبان) در چهارمین شورای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: 17 گروه افراد در حوزه آموزش و پرورش دارای نیازهای ویژه هستند که یکی از این طیف های مبتلایان به اوتیسم هستند در حال حاضر 7 گروه از این افراد تحت پوشش آموزش و پرورش استثنایی استان قرار گرفته اند.

 

وی بیان کرد: بالغ بر یک هزار و 370 دانش آموز در در مدارس مستقل خراسان جنوبی مشغول تحصیل هستند.

 

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه یک هزار و 100 دانش آموز نیز در سطح استان به شیوه تلفیقی آموزشی در مدارس عادی تحصیل می‌کنند که به آنان خدمات ارائه می‌شود، گفت: این دانش آموزان شامل دانش آموزان آسیب دیده بینایی، شنوایی، جسمی و حرکتی و مشکلات ویژه یادگیری هستند.

 

محمدی بر ضرورت احداث مرکز پیش دبستانی و دبستان ویژه دانش آموزان مبتلا به اوتیسم تاکید کرد و افزود: از سال 94 پیگیری برای احداث مرکزی ویژه این دانش اموزان انجام شد اما به دلیل تنگناهای فضای آموزشی به سرانجام نرسید اما در نهایت سال گذشته این اتفاق افتاد و مکانی در نظر گرفته شد.

 

وی با اشاره به وجود 32 دانش آموز مشکوک به بیماری اوتیسم در استان، ادامه داد: سال گذشته 12 نفر دانش آموز در این مرکز در حال تحصیل و آموزش بودند.

 

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی با بیان اینکه هزینه های توان بخشی دانش آموزان اوتیسم یکی از دغدغه ها است، گفت: این مرکز به تجهیزات تخصصی برای توان بخشی نیاز دارد که باید فراهم شود.

 

محمدی با اشاره به اینکه بیماری اوتیسم اختلال رشدی است، عنوان کرد: متاسفانه در استان روان پزشک اطفال نداریم و مردم مجبور هستند به پزشکان دیگر مراجعه کنند که آنان هم دوز دارویی تجویز می کنند در حالی که این کودکان نیازمند آموزش هستند.

کد خبر 665016

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha