سوابق سه مرد نظامی کشور از دیدگاه ارتش

خبرگزاری شبستان: امیر دریادار سیاری، امیر سرتیپ محمدحسین دادرس و امیر حسین خانزادی سه مرد نظامی کشور هستند که به پیشنهاد امیرموسوی فرماندهی ارتش جمهوری اسلامی و حکم رهبر انقلاب در جایگاه جدید پست نظامی مستقر شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل اروابط عمومی ارتش، امیر دریادار سیاری، امیر سرتیپ محمدحسین دادرس و امیر حسین خانزادی سه مرد نظامی کشور هستند که پایگاه اطلاع رسانی ارتش سوابق نظامی و اجرایی این مردان را منعکس کرده است.

بخشی از سوابق خدمتی امیر دريادار دکترحبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران

دريادار حبیب‌الله سیاری درسال 1353 با ورود به دانشکده افسری نیروی زمینی به استخدام ارتش در آمد و پس از پایان تحصیلات و طی دوره‌ مقدماتی در رسته تکاوری، در نیروی دریایی ارتش مشغول خدمت شد.

امیر سیاری مختلف از جمله دوره‌های کلاه سبز، دافوس و علوم استراتژیک را در دانشگاه عالی دفاع ملی گذراند و دارای مدرک تحصیلی دکتری و عضو  هيئت علمي دانشگاه دفاع ملي است.

وي در روزهاي اوليه حمله رژيم بعثي به خرمشهر، در منطقه عملياتي آبادان- خرمشهر در عمليات شکست حصر آبادان(ثامن‌الائمه) مجروح و به درجه جانبازي نايل شد.

دريادار سياري جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس است. 94 ماه در مناطق عملياتي مختلف حضوري فعال داشته و بالغ بر 32 ماموريت جنگي و اعزام به مناطق عملياتي به ويژه آبادان و خرمشهر را در پرونده نظامي خود دارد.

از جمله مسئولیت‌های امیر سیاری می‌توان به فرماندهی آموزش تفنگداران دریایی منجیل، فرماندهی تیپ یکم تفنگداران دریایی بندرعباس، جانشین فرمانده منطقه یکم دریایی، فرمانده آموزش تخصص‌های دریایی رشت و منطقه چهارم نیروی دریایی ارتش اشاره کرد.

 امیر سیاری پس از آن در ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران  به عنوان جانشین معاون هماهنگ‌کننده، مشاور نظامی و معاون اجرایی ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران به ایفای نقش پرداخت.

 وی در سال ۱۳۸۴ در جایگاه جانشین فرمانده نیروی دریایی به ارتش و 11 سال نیز مسئوایت فرماندهی نیروی دریایی ارتش را عهده دار بود.

بخشی از سوابق خدمتی امیر سرتیپ دکتر محمدحسین دادرس جانشین ارتش جمهوری اسلامی ایران

امیر سرتیپ دکتر محمدحسین دادرس در سال 58 وارد دانشگاه افسری شد و پس از طی دوره ی کارشناسی به جبهه ی حق اعزام شد . وی پس از فراگیری علوم مختلف نظامی و تحصیل در محضر اساتیدی همچون شهید نامجوی و شهید صیاد شیرازی مسوولیت فرماندهی یکان های رزمی را در رده های مختلف فرماندهی عهده دار شد.

در سوابق  ایشان می توان به طی موفق و موثر رده های فرماندهی با بیش از صد ماه حضور در جبهه های جنگ تحمیلی از فرماندهی گروهان , گردان , تیپ , لشگر , معاون نیروی زمینی , جانشین نیروی زمینی , فرماندهی نیروی زمینی , رئیس ستاد مشترک ارتش اشاره کرد

امیر سرتیپ محمدحسین دادرس پس از طی دوره های عالی و دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با طی دوره دکترای مدیریت استراتژیک در حال حاضر استادیار دانشگاه بوده که چند کتاب در حوزه های مدیریت راهبردی و نیز مقالاتی  در نشریات داخلی و بین المللی از او به چاپ رسیده است دوره های مختلف تاکتیکی از جمله جنگ های الکترونیک , جنگ های نامنظم , جنگ های نوین , دوره های تکاور چتربازی و دیگر دوره های مورد نیاز در رزم را  با موفقیت طی کرد.

. امیر سرتیپ دادرس در چند مرحله در سال های دفاع مجروح و با 55 % جانبازی همچنان در سمت های گوناگون در حوزه های فرماندهی و مدیریت عالی مسئولیت داشته است در اغلب عملیات های مهم سال های  دفاع مقدس حضور داشته پس از دوران جنگ تحمیلی نیز در تدوین طرح های دفاعی ارتش متناسب با تهدیدات پس از جنگ تحمیلی نقش تعیین کننده داشته و با طراحی، هدایت و فرماندهی چندین رزمایش بزرگ موجب ارتقا توان دفاعی و رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران شده است

امیر سرتیپ دکتر دادرس همچنین در نیل به خودکفایی در حوزه های تجهیزاتی و آموزشی متناسب با تدابیر فرماندهی معظم کل قوا و نیازها ی روز ارتش راهبردها و برنامه های تعیین کننده ای داشته است.

بخشی از سوابق خدمتی امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریای ارتش جمهوری اسلامی ایران

 امیر دریادار حسین خانزادی  در سال 1365 با ورود به دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) خدمت در ارتش را آغاز کرد و تحصیلات دانشگاهی خود را در دوره کارشناسی ناوبری و فرماندهی کشتی در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر طی کرده و دوره عالی خلبانی هاورکرافت و دوره کارشناسی ارشد مدیریت علوم دفاع دریایی را نیز در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس) پشت سر گذاشته و همچنین دارای کارشناسی ارشد طرح‌ریزی جنگ دریایی در کشور پاکستان و دانش‌آموخته نظری مدیریت استراتژیک (نظامی) در مقطع دکتری PhD دانشگاه عالی دفاع ملی است.

دریادار خانزادی عضو هیات علمی وزارت علوم با رتبه استادیار است و تحقیق دانشجویی خود در مقطع کارشناسی ارشد را با عنوان «کاربرد هاورکرافت در ماموریت‌های آینده نیروی دریایی ارتش با رویکرد به تهدیدات» تهیه و در حوزه‌های مختلف علوم دریایی نیز به عنوان مدرس مشغول به کار است.

امیرخانزادی با تسلط به زبان انگلیسی و نقش آفرینی در تدوین سند راهبردی نیروی دریایی آینده برای افق 1404، تاکنون در تالیف و ترجمه چند کتاب ازجمله «تاکتیک‌ها و تجهیزات دریایی»، «هدایت و کاربری هواپیماهای بدون سرنشین KD2R5Q» و همچنین «تنگه‌های راهبردی جهان» مشارکت داشته و چند کتاب نیز با موضوع کاربرد هاورکرافت‌ها، ژئوپلیتیک اقیانوس هند، اصول پایه قدرت دریایی و ... در دست تدوین دارد.

از جمله مسئولیت‌های وی مسئولیت افسر توپخانه و ملوان و ضد زیردریایی در ناوگروه ناوشکن‌های نیروی دریایی ارتش،مسئولیت افسر عملیات، فرمانده دوم و فرماندهی اسکادران هواناوهای نیروی دریایی ارتش،مسئولیت مدیر آموزش یگانی در معاونت آموزش و نیز معاونت طرح و برنامه‌ و بودجه نیروی دریایی ارتش اشاره کرد.

 

 

 

 

 

کد خبر 668013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha