بقاع متبرکه مکانی برای تبلیغ و ترویج دین است

خبرگزاری شبستان:سرپرست اوقاف و امور خیریه استان لرستان، با تاکید بر ضرورت تلاش برای تبدیل بقاع به قطب فرهنگی، بیان کرد: بقاع مترکه نقش مهمی در تبلیغ و ترویج فرهنگ دینی دارد.

حجت‌الاسلام فضل‌الله نجفی، سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خرم‌آباد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، گفت: حرم مطهر امامزادگان مامنی برای مردم است.

 

وی افزود: بقاع متبرکه مکان و محلی برای حل اختلاف مردم بوده و هستند و نقش مهمی در تبلیغ و ترویج فرهنگ دینی دارند.

 

حجت الاسلام نجفی، با اشاره به رهنمود های رهبر معظم انقلاب برای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی، اظهار داشت: اگر بقاع متبرکه به قطب فرهنگی تبدیل شوند بستری مناسب برای تبلیغ و ترویج هر چه بیشتر فرهنگ دینی فراهم می شود.

 

وی با تاکید بر ضرورت تقویت برنامه های فرهنگی بقاع متبرکه، ابراز کرد: توسعه و تقویت برنامه های فرهنگی در بقاع متبرکه بستر تبدیل شدن بقاع به قطب فرهنگی است.

 

سرپرست اوقاف و امور خیریه شهرستان خرم آباد، با تاکید بر ضرورت مشارکت و حمایت مسئولان در تقویت برنامه های فرهنگی بقاع، بیان کرد: باید به گونه ای برنامه ریزی شود که عموم مردم و مسئولان بقاع متبرکه را به عنوان جایگاه فرهنگی بشناسند.

 

حجت الاسلام نجفی، با اشاره به قدمت بالغ بر 100 هزار ساله بسیاری از بقاع متبرکه، بیان کرد: بقاع متبرکه از شاخص های گردشگری معنوی و میراث فرهنگی هستند.

 

ضرورت راه اندازی مراکز نگهدای میراث فرهنگی در کنار بقاع متبرکه

 

سرپرست اوقاف و امور خیریه استان لرستان، گفت: انتظار می رود با حمایت مسئولان در کنار بقاع متبرکه مکانی برای معرفی و نگهداری میراث فرهنگی در نظر گرفته شود.

 

نجفی، ابراز کرد: با راه اندازی مراکز میراث فرهنگی در کنار بقاع متبرکه می شود تمدن ملی و بومی را در کنار بقاع متبرکه معرفی کرد.

کد خبر 670701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha