به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر علی حسین حسین زاده، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، امروز (12 آذر) در نشست هم اندیشی بانوان فرهنگ و هنر استان که در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد، گفت: مشکلات استان ما نه تنها در بخش بانوان بلکه در حوزه های دیگر هم وجود دارد و وقتی شاخص های دیگر را هم بر اساس مؤلفه های موجود تفکیک و بررسی می کنیم، می بینیم مشکلاتی دیده می شود.
وی با اشاره به اینکه کشور ما ظرفیت های فراوانی دارد که باید از آنها استفاده کرد، افزود: در راستای رفع مشکلات، بخشی به هنر مسئولان و مسئولیت پذیری آنها و بخش دیگر به مطالباتی برمی گردد که از سوی جامعه مطرح می شود.
وی با بیان اینکه در حوزه مسائلی که در بخش هنر وجود دارد، یک بخش مشکلات عام است و تنها در حوزه بانوان مطرح نیست، اضافه کرد: باید در طرح مسائل از کلی گویی خارج شویم و طرح و کارهای مکتوب که برای آن تحقیق شده ارائه دهیم.
حسین زاده، تصریح کرد: ظرفیت های کشور کم نیست و رویکرد ما در بحث زنان و بانوان جامعه ایران در بخش آموزش، حضور اجتماعی و سیاسی زنان و ... به سمت مطلوبی در حرکت است و این ها ظرفیت هایی است که با نگاه کارشناسی می تواند به کاهش معضلات کمک کند.
وی با اشاره به اینکه مطرح کردن مشکلات و معضلات خوب است ولی با توجه به این ارتقا و جایگاه و تخصص باید این ها را به صورت مکتوب طرح کرد تا بتوان بر اساس آن کارهایی انجام داد، عنوان کرد: ما در رابطه با اشتغال خانگی مشکل چندانی نداریم و اعتبارات هم وجود دارد ولی نیازمند طرح و برنامه از سوی متقاضیان هستیم.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، اظهار کرد: در بحث آموزش های فنی و حرفه ای اعتبارات خوبی داریم و می توانیم آموزش های فراوانی را در سطح شهرها اجرا کنیم؛ نیازها و مطالبات باید مشخص و کارشناسی شده باشد و تا بتوان آنها را پیگیری و برای آن برنامه تدوین کرد.
وی اذعان داشت: ظرفیت ها در استان وجود دارد و باید با سیاست گذاری و برنامه ریزی بتوانیم مشکلات بانوان را با توجه به محدودیت های این حوزه حل کرد و می طلبد طرح ها در قالب اندیشه، فکر و برنامه به ما منتقل شود تا بتوانیم مطالبات را جدی تر و بر اساس درخواست ها دنبال کنیم و هر گونه تقاضای کارشناسی شده را حمایت می کنیم.
رضا کیانی، مشاور هنری استاندار خوزستان، هم با تاکید بر لزوم پیگیری مشکلات مطرح شده در نشست، از بانوان هنرمند و فعالان حوزه فرهنگ و هنر استان خواست ایدههای خود را در قالب طرح ارائه دهند تا پس از بررسی و کارشناسی به مرحله اجرا گذاشته شوند.
وی ابراز کرد: در مسیر توسعه نگاه ما تنها معطوف به دولت نباشد، زیرا کار دولت بسترسازی، هدایت و نظارت است از این رو باید همه نهادها، سازمان ها و به ویژه فعالان حوزه هنر و فرهنگ وارد کار شوند و با ارائه ایده و طرح نقش اصلی و محرک را در دست بگیرند.
وی در پایان با اشاره به امکانات فرهنگی و هنری استان، سطح این امکانات و تعداد اماکن و ابنیه های فرهنگی و هنری را مطلوب ارزیابی کرد و یاد آور شد: بسته به عوامل متعدد، تعداد فعالان هنری و هنرمندان استان رو به افزایش است و اماکن فرهنگی و محل اجراها و تمرین هنرمندان پاسخگوی این تعداد نیست ولی با برنامه ریزی صحیح می توان بر این مشکل فائق آمد.
نظر شما