پیام آیت الله مکارم شیرازی به سی و یکمین کنفرانس وحدت اسلامی

خبرگزاری شبستان: به مناسبت هفته وحدت پیام آیت الله مکارم شیرازی به سی و یکمین کنفرانس وحدت اسلامی ارسال شد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آیت الله مکارم شیرازی به مناسبت هفته وحدت پیامی را به سی و یکمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی ارسال کردند.

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

قبل از هر چیز  لازم می‌دانم این ایام مبارک که ایام میلاد مسعود پیغمبر گرامی اسلامی است را به همۀ شما عزیزان تبریک عرض کنم. سپس تشکیل این همایش با شکوه وحدت بر سایه نام مقدس پیامبر عظیم الشان اسلام را به همۀ بنیانگذاران و شما شرکت کنندگان عزیز نیز تبریک عرض می‌کنم به خصوص اینکه هدف بسیار مهمی را در نظر دارید که امروز از هر زمان دیگری برای مسلمانان لازم‌تر و ضروری‌تر است.

همه می‌دانیم دشمان ما دست به دست هم داده‌اند و مانع اصلی منافع نامشروع آنها اسلام است. اسلامی که در ایران به سلطۀ غرب و شرق پایان داد، اسلامی که در عراق سبب نابودی داعش و شکست حامیان آنها شد و در سوریه نیز آنها را درهم شکست.

آری این اسلام مزاحم منافع آنهاست و اصرار دارند آن را در هم بشکنند و کشورهای اسلامی را مانند سابق در اسارت خود بگیرد.

موضوع آثار وحدت مسلمین را با تجربه در ایران و عراق و سوریه یافتیم بنابراین جنبۀ ذهنی ندارد بلکه جنبۀ حسی و دینی دارد.

اگر قرآن مجید در آیه شریفه 46 سوره انفال می فرماید: «وَ أَطيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لا تَنازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ ريحُکُمْ وَ اصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرينَ» «اطاعت خدا و پیغمر را کنید و با هم نزاع نکنید که موجب سستی شما خواهد شد و روح شما از میان می‌رود و جسمی بی‌جان خواهید شد. (در برابر وسوسه های شیطان) صبر و استقامت کنید زیرا خدا همراه با صابرین و استقامت کنندگان است». دلیل آن روشن است مگر انسان چقدر نیرو دارد؛ این نیروها اگر در منازعات داخلی صرف شود چیزی برای مبارزه با دشمن باقی نمی‌ماند و آنجاست که دشمن می‌تواند با حملات و ضربات خود پیروز شود.

معروف است که دولت انگستان با ده هزار نفر سالیان دراز بر کشور پهناور هند حکومت می‌کرد ابزار آنها برای این حکومت چه بود؟ ایجاد مذاهب مختلف و ایجاد اختلاف در میان مردم هند. هرگاه آتش اختلاف در میان آنها به سردی می‌گرایید دسیسه‌ای می‌کردند و آن را برافروخته می‌ساختند. فی‌المثل به مزدوری دستور می‌دادند یکی از گاوهای مقدس هند را بکشد و به مزدور دیگر دستور می‌دادند قدری بنزین شبانه روی در مسجد مسلمانان بریزد و آن را آتش بزند. فردا فریاد هندوها از یک طرف و مسلمانان از سوی دیگر بلند می‌شود. درگیری‌ها شروع می‌شد و هنگامی که خسته می‌شدند استعمارگران انگلیسی به عنوان وساطت در میان می‌آمدند و به اصلاح به نزاع آنان خاتمه می‌دادند و تا مدتی فکرشان راحت بود.

ایجاد منازعه و درگیری کار شیطان است همانگونه که قرآن در آیه 91 سوره مائده می فرماید: «إِنَّما يُريدُ الشَّيْطانُ أَنْ يُوقِعَ بَيْنَکُمُ الْعَداوَةَ وَ الْبَغْضاءَ فِي الْخَمْرِ وَ الْمَيْسِرِ» شیطان می‌خواهد به وسیلۀ قمار و شراب در میان شما ایجاد عداوت کند. آری کار شیطان ایجاد دشمنی است. ما باید به هوش باشیم.

به حمدالله مسلمانان امروز به اهمیت وحدت پی برده و پیشوایان و علما و دانشمندان آنها همه را به وحدت دعوت می‌کنند و تأکید می‌کنند به مقدسات مذاهب یکدیگر احترام بگذارید.

البته گروه اندکی افراطی هستند که به اصطلاح آتش بیار معرکه‌های اختلاف هستند ولی افکار و فعالیت‌های آنها روز به روز کم رنگ‌تر می‌شود و ما آیندۀ روشنی در پیش داریم. ان شاءالله.

بار دیگر از احساسات پاک شما در این همایش پر فیض تشکر می‌کنم و عظمت اسلام را با اتحاد پیروانش از خداوند بزرگ مسئلت می‌نمایم./۸۱۶/

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

ناصر مکارم شیرازی

13 آذر 1396

 

کد خبر 674042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha