به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، علیرضا امینی، رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بافق در این رابطه، گفت: خوشبختانه ارتفاع مکان بوستان "بیشه در" نسبت به شهر بافق و شکل قرارگیری پستی و بلندیهای اطراف آن که باعث کانالیزه شدن جریان باد میشود، باعث گردیده تا محل بوستان از وضعیت دمایی بهتری نسبت به شهر برخوردار باشد.
امینی افزود: تامین منابع آب مطمئن و مناسب برای تفرجگاه به عنوان لازمه اولیه پاکسازی به دلیل شرایط زمینشناسی منطقه با محدودیت های زیادی روبرو شد؛ به طوری که علاوه بر پیگیری تامین آب از طریق قنات و چشمه در منطقه، 4 حلقه چاه نیز حفر شد که خوشبختانه چاه چهارم بلافاصله به آب رسید.
وی گفت: بعد از مشخص شدن کمیت و کیفیت آب چاه، طرح بوستان تهیه شد که وسعت کل طرح 30 هکتار بوده که 16 هکتار آن به توسعه فضای سبز و 14 هکتار آن به ایجاد سازه های تفرجی توام با فضای سبز اختصاص یافته است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بافق خاطر نشان کرد: در این طرح اماکن و تاسیساتی شامل نمازخانه، کتابخانه، کمپینگ خانوادگی، رستوران، زمین بسکتبال، والیبال، بدمینتون و پیست دوچرخه سواری، آبشار مصنوعی، خور گشت، باغ شمشاد هزار تو، فضای بازی بزرگسالان و کودکان، دریاچه مصنوعی، قطار برقی،چرخ و فلک، پارکینگ، آلاچیق، پل عابر، سرویس بهداشتی، جزیره خاکی، مخزن آب، نگهبانی و اطلاعات، زمینهای چمن و آبنما پیشبینی شده است.
به گزارش روابط عمومی منابع طبیعی استان یزد، امینی گفت: در حال حاضر عملیات لولهگذاری انتقال آب از چاه به تفرجگاه نیز انجام شده و عملیات برقی نمودن و تجهیز چاه در دست پیگیری است.
لازم به ذکر است، طرح ایجاد بوستان از محل اعتبارات استانی و جبران پوشش گیاهی در واقع خسارتی است که اداره منابع طبیعی در قبال تخریب عرصههای طبیعی از جمله مراتع بر اثر فعالیتهای مختلف از جمله معدنکاوی، راهسازی و غیره محاسبه نموده و طرف تخریب کننده را متعهد و ملزم به هزینه کرد مبلغ جریمه در ایجاد بوستان مینماید.
پایان پیام/
نظر شما