علی مویدی، قائم مقام و دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبستان در پاسخ به این سوال که چرا با وجود اقدامات صورت گرفته همچنان استقبال از موادمخدر زیاد و توزیع آن فراوان است گفت: این مسئله را باید از ذهن خود خارج کنیم که جامعه ای عاری از مواد مخدر داشته باشیم. به لحاظ شرایط زمان، مکان و حتی جهانی مواد مخدر در ذات پدیده های اجتماعی قرار دارند.
وی در ادامه بیان کرد: امکان ندارد بگوییم در کشوری مانند کشور ما که در کانون تولید مواد مخدر قرار گرفته موادی وارد کشور نشود، قطعا این مسئله وجود دارد و باید تلاش کنیم ورود آن را به کمترین حد ممکن برسانیم.
مویدی با بیان اینکه این آرزوی ما است که در جامعه ما هیچ مواد مخدری وجود نداشته باشد، تصریح کرد: طبیعی است، پیشرفت علم و تکنولوژی باعث شده اگر مواد مخدری هم وجود نداشته باشد، موادی از قبیل گل، ماری جوانا و سایر مواد دیگر در جامعه تولید و توزیع شود.
قائم مقام و دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه وجود مواد مخدری به نام دستمال را تکذیب می کنم، افزود: نمونه های کوچکتری از این مواد مشاهده شده است اما جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
وی افزود: اما هوشیاری و هوشمندی خانواده ها در رابطه با تولید و توزیع مواد مخدر جدید قابل توجه است.
مویدی با اشاره به زمان دسترسی به مواد مخدر در جامعه افزود: اصطلاح زمان دسترسی به مواد مخدر کار غلطی است و من این مسئله را قبول ندارم که مواد مخدر در چند دقیقه تهیه می شود.
قائم مقام و دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به ساماندهی معتادان متجاهر تصریح کرد:رسیدگی به وضعیت معتادان متجاهر که در ملا عام و خیابان ها حضور دارند و ساماندهی و نگهداری از آنها و بازگشت به زندگی عادی از اولویت ها است.
وی ادامه داد: طی چهارسال گذشته تاکنون شاهد تحرک و شتاب گسترده در جهت ساماندهی معتادان متجاهر در کشور هستیم و اوج این حساسیت در تهران است.
نظر شما