حجتالاسلام والمسلمین علی امیرآتشانی در گفتوگو با خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه مساجد نقشی بیبدیل در پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی و مدیریت رویدادهای گوناگون از جمله جنگ هشت ساله و مقابله با تحریمهای دشمن داشتهاند، گفت: اینکه امام خمینی (ره) مساجد را سنگر نامیدند به این معنا است که مبارزه همواره ادامه دارد و هیچگاه پایان نمیپذیرد تا زمانی که حضرت مهدی (عج) صلح و آرامش را در سراسر جهان حکفرما کنند.
وی با بیان اینکه باید از نگاه صرفا عبادی به مساجد عبور کنیم و این خانههای خدا را سرچشمه تمام تحولات جامعه بدانیم، افزود: امروزه مساجد نقش فعال و ارزندهای در دفاع از ارزشهای دینی و انقلابی و مبارزه با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن دارند که مقام معظم رهبری نیز این نقش را جزو کارکردهای این خانه های خدا دانستهاند.
مدیر برنامهریزی مساجد کشور سازمان تبلیغات اسلامی، مبارزه با خشونتهای فردی، خانوادگی و اجتماعی را جزو کارکردهای مساجد دانست و گفت: دشمن با اطلاع از این موضوع با ایجاد و گسترش گروههای تکفیری تروریستی چون داعش در صدد حذف این کارکرد مساجد است، هرچند با هشیاری مسئولان و فعالان مسجدی به این هدفشان نخواهند رسید.
امیرآتشانی اضافه کرد: گروههای تکفیری تروریستی مانند داعش که در ظاهر با شعار لا الله الا الله کار خود را شروع کردهاند، به مقدسترین و مهمتری مکانی که به نشر میپردازد، یعنی مساجد حمله میکنند، این واقعیت تلخی است که در حملات آنان به کشورهای اسلامی از جمله سوریه، عراق، پاکستان و افغانستان شاهد هستیم.
وی با بیان اینکه دونالد ترامپ؛ رئیس جمهور آمریکا با معرفی بیتالمقدس به عنوان پایتخت اسرائیل به دنبال تحتالشعاع قرار دادن محوریت مسجدالاقصی است، گفت: الحمدالله این اقدام ترامپ به مثابه «عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد» دوباره موضوع فلسطین و مسجدالاقصی را به موضوع مهم رسانهها و جهانیان تبدیل کرد و مطئنا موجب نابودی جریان استکبار و کفر جهانی و پیروزی جریان مقاومت و اسلامی خواهد شد و مساجد پایگاه اصلی این پیروزی خواهند بود.
مدیر برنامهریزی مساجد کشور در سازمان تبلیغات اسلامی، درباره نقش مساجد در کاهش خشونت در جهان، خاطرنشان کرد: خشونتهای فردی و خانوادگی از کسانی که اهل مسجد و اخلاق مسجدی باشند، روی نمیدهد و دینمداران واقعی و پیروان پیامبر اسلام (ص) از هرگونه خشونت در عرصههای فردی، خانوادگی و اجتماعی دور هستند و حتی در سطح بالاتر، الگوی سایر گروههای مردم در ترویج ادب و احترام دوسویه هستند.
امیرآتشانی افزود: هر چقدر فرهنگ مسجدی در سطح جهان تقویت شود، خشونتآفرینی به انزوا کشیده و صلح و آرامش به فرهنگ عمومی تبدیل میشود، همانطور که پیامبر خاتم (ص) نیز پیامآور صلح و دوستی برای جهانیان بودند.
نظر شما