به گزارش خبرگزاری شبستان، آیتالله محمد محمدیریشهری دیروز در دیدار با ائمه جمعه و روحانیون استان تهران که در تالار شیخ صدوق آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، گفت: یکی از وظایف عالم روحانی شیعه مخصوصاً در شرایط فعلی، کسب اعتبار نزد نظام است و هر چه قدر این گرهخوردگی با نظام مقدس اسلامی بیشتر شود، به اعتبار روحانیت نیز افزوده میشود.
وی بیان کرد: مسؤولیت ما به مراتب در این مقطع سنگینتر از گذشته است؛ مسؤولیتی که روحانیت فعلی به دوش دارند، حتی پیش از این در طول تاریخ وجود نداشته است.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) افزود: مهمترین مسؤولیت ما رساندن پیامهای الهی به مردم است و لباس روحانیت نشانه این معنا و حرکت است که ما مبلغ دین و رسالت خدا هستیم.
محمدیریشهری خاطر نشان کرد: جذب جوانان به مساجد را جدی بگیرید و در کنار منبرهای مفید خود با آنان ارتباط عاطفی داشته باشید تا افراد بیشتری درکی از دین اسلام داشته باشند.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله محمدی ری شهری، وی ادامه داد: هدفتان را در سخنرانیها مشخص کنید و با مطالعه روی منبرها سخن بگویید و نباید هدفتان دنیوی باشد بلکه در این مسیر برای خدا کار کنید.
عضو مجلس خبرگان رهبری، خاطرنشان کرد: دنیا فقط مادیات و پول نیست؛ چون شهرت انسان را از خدا دور کرده و او را از اهدافش باز میدارد؛ اگر هدف فقط در رضای خدا قرار گیرد، نورانیت خاصی در انسان پدید میآید.
محمدیریشهری اظهار کرد: دنیا میکروب و بیماری دین است و علما؛ پزشکان این معضل هستند و اگر به اهداف دنیوی سوق پیدا کنید، از آرمانهای امام حسین (ع) قطعاً دور خواهید شد.
وی بیان کرد: مهمترین ویژگی برای یک روحانی و طلبه، زهد درون است، اگر بخواهیم در مردم اعتبار کسب کرده و به نظام اسلامی و انقلاب آن تداوم بخشیم، باید از مسایل دنیوی کاملاً فاصله بگیریم.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) گفت: دنبال آن باشید که مردم به شما اظهار محبت کنند تا خداوند شما را دوست بدارد.
محمدیریشهری ضمن تبریک ایام ولادت محدث عالیمقام و امامزاده لازمالتکریم، حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) مسؤولیت تبلیغ دین الهی را از مسؤولیتهای مهم روحانیت برشمرد و با بیان روایتی از نبی مکرم اسلام (ص) اظهار کرد: در روز قیامت، سخنان مبلغ دینی و نیز هدف و انگیزه از تبلیغ به او عرضه شده و در مورد آن از وی سؤال میشود.
وی ضمن تاکید بر لزوم انجام مطالعه از سوی مبلغان دینی قبل از تبلیغ و سخنرانی، گفت: یک مبلغ باید ضمن رعایت و اهمیت قایل شدن برای وقت مردم، با توجه به نوع و سطح مخاطبان مطالبی سودمند، ارزشمند و مناسب برای سخنرانی و تبلیغ آماده کند.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) بر لزوم ارتباط بیشتر با مردم به ویژه نسل جوان تاکید کرد و افزود: برقراری ارتباط عاطفی و تکریم نسل جوان و دعوت از آنان برای حضور در مساجد، مجالس و محافل دینی از ضرورتهایی است که اکنون باید بیش از همیشه مورد توجه قرار داده شود.
محمدیریشهری در ادامه، مساله اخلاص در تبلیغ و توجه به هدف و انگیزه از تبلیغ را بسیار مهم برشمرد و گفت: هدف از تبلیغ در اثرگذاری و نیز در بهرهمندی یک مبلغ از نورانیت، بسیار مهم است زیرا اگر نسبت به آن توجه نشود و انگیزه از تبلیغ، الهی نباشد، این عمل نه تنها سودی برای مبلغ نخواهد داشت، بلکه برای وی مشکلآفرین خواهد بود.
وی گفت: انگیزه دنیایی فقط پول و مادیات نیست، بلکه شهرتطلبی، مطامع دنیایی و هرگونه انگیزه غیر خدایی، انگیزه دنیایی محسوب میشود که آفت دینداری نیز برشمرده میشود.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با بیان اینکه اگر انسان کاری را برای خدا انجام دهد، احساس نورانیت خواهد داشت، گفت: اخلاص در تبلیغ باعث میشود، موضوع تبلیغ در خود انسان هم اثر داشته باشد.
محمدیریشهری اظهار کرد: نکتهای که باید همه ما درباره اهمیت زهد در دنیا، به آن توجه داشته باشیم این است که هرچه از دنیا فاصله بگیریم اعتبار ما در میان مردم بیشتر خواهد شد و این موجب اعتبار و استحکام بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
نظر شما