بابک لطفی، نویسنه و کارگردان نمایش «زن اجباری» به خبرنگار شبستان گفت: برای تئاتری که امروز روی صحنه است از اوایل شهریورماه گروه به تمرین پرداخته است تا بتوانیم نمایشی با استاندارد بالا را به مخاطبان عرضه کنیم، ضمن آنکه برای نگارش نمایشنامه نیز 7 ماه زمان گذاشتم.
وی افزود: داستان نمایش زن اجباری در دوران قاجار اتفاق می افتد، احمد شاه در 12 سالگی به خارج مسافرتی می کند و صدراعظم زمان امور را در دست می گیرد و در فضای به وجود آمده دختر صدراعظم قدرت زیادی برای خود دست و پا می کند و زمانی که احمدشاه از سفر خارج بر می گردد، دختر صدراعظم وی را مجبور می کند که با وی ازدواج کند و بر این اساس احمد شاه از کاخ می گریزد و در رختشورخانه ای مخفی می شود.
این کارگردان تئاتر در پاسخ به اینکه نمایش قبلی شما نیز در زمان قاجار اتفاق افتاده بود، آیا این امر دلیل خاصی دارد، اظهار کرد: شیوه و سبک خاصی که من کار می کنم «تخت حوزی» است و ذات این شیوه به زمان قاجار بر می گردد، بنابراین نمایشنامه ها را نیز در فضای قاجاری به نگارش در می آورم.
لطفی درباره استقبال مخاطبان از نمایش، ابراز کرد: خوشبختانه در روزهای گذشته نیز مخاطبان استقابل خوبی از نمایش داشتند و جای خوشحالی دارد که مخاطبانمان راضی و با لبخند به خانه هایشان بر می گردند.
به گفته وی، نمایش زن اجباری در قالب طنز است اما در داخل آن پیام هایی برای مخاطبان وجود دارد. سعی شده است در قالب طنز به افزایش سن ازدواج در بین جوانان و تبعات آن، حقوق زنان و... تذکراتی داده شود که متاسفانه در این زمینه ها ما تنها شاهد شعارها از سوی مسئولان هستیم و اقدام خاصی در این زمینه نشده است.
این کارگردان درباره تعداد عوامل این نمایش عنوان کرد: کلیه عوامل 27 نفر هستند که از این تعداد 8 نفر بازیگر هستند.
لطفی در پاسخ به اینکه هزینه این تئاتر از طریق اسپانسر تامین شده است، گفت: خیر، متاسفانه در زمینه تئاتر هیچ گونه حمایتی از سوی بخش خصوصی و دولتی انجام نمی شود و ما نیز یک سال صبر می کنیم و با پس انداز شخصی تئاتری را روی صحنه می بریم. تا زمانی که مسئولان به جای هموار کردن مسیر هنرهای فاخر اراده ای نداشته باشند، وضع همین است.
وی ادامه داد:تئاتر می تواند کلی از آسیب های اجتماعی را در کشور کم کند اما دریغ از حمایت مسئولان!
نظر شما