برگزاری دوره های آموزشی مهارتهای زندگی درخراسان رضوی

طرح آموزش مهارت‌های زندگی برای یک هزار و 500 نفر از بانوان، نوعروسان و دختران در آستانه ازدواج کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، علی اصغر حاجی‌نقی مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی در مراسم دوره مهارت‌های زندگی خانواده‌های کمیته امدادگفت: پالایش اطلاعات کمیته امداد در اولویت کاری است.

 

وی در خصوص راهکارهای اشتغال و توانمندسازی خانواده‌های این نهاد گفت: بررسی و شناخت دقیق وضعیت خانواده‌های تحت پوشش این نهاد و پالایش اطلاعات جمع‌آوری شده یکی از اولویت‌هایی است که در رأس برنامه‌های کاری کمیته امداد قرار گرفته است.

 

مدیرکل کمیته امداد استان افزود: با توجه به برقراری عدالت اقتصادی با پرداختن یارانه‌های نقدی از سوی دولت برخی از خانواده‌های تحت پوشش این کمیته نیازی به دریافت کمک‌های کمیته امداد ندارند که شناسایی این خانواده‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

 

وی با اشاره به روند انجام تحقیقات در شناسایی خانواده‌های نیازمند طی سال‌های گذشته، تصریح کرد: مشکلات خانواده‌ها و مباحثی از این دست، سبب می‌شد اطلاعات بر مبنای واقعیات جمع‌آوری نشود که هم‌اکنون تلاش می‌شود این رویه تغییر یابد.

 

وی ضمن تأکید بر ضرورت توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش این نهاد گفت: با اصلاح نگاه باز دارنده موجود؛ باید به سمتی حرکت کرد که توانمندسازی خانواده‌ها و بهره‌گیری از نیروی کار آنان مورد توجه قرار گرفته و به جرگه کار و تلاش سوق یابند.

 

حاجی‌نقی بر ضرورت خلوص نیت و صداقت در انجام کارها تأکید کرد و خاطرنشان کرد: داشتن نیتی خالص در بین خدمتگزاران به خانواده‌های محروم می‌تواند جایگاه این عزیزان را در بین اقشار جامعه ارتقا بخشد.

 
در ادامه منیرالسادات همتی دبیر کمیسیون کمیته امور زنان خانواده فرمانداری مشهد طی بازدیداز مجموعه کلاس‌های آموزش خانواده کمیته امداد خراسان رضوی گفت: زنان؛‌ تعیین کننده مسیر اجتماع هستند.

 

وی با تاکید بر ضرورت ارائه آموزش‌های مرتبط با خانواده به نسل جوان اظهار داشت: زن اساسی‌ترین رکن خانواده است که نقش اصلی را در سعادت یا شقاوت خانواده و به تبع آن اجتماع ایفا می‌کند.

 

مشاور فرماندار در امور زنان در ادامه بر ارائه آموزش‌های خانواده بر مبنای سیره اهل بیت(ع) تاکید کرد و افزود: تقوا، پاکدامنی و پایبندی به اصول اخلاقی از ویژگی‌های بارز زندگی ائمه اطهار (ع) بود که آموزش آن به نسل جوان باید در راس خدمات ارائه شده در این کلاس‌ها قرار گیرد.

 

وی گفت: نقش انکار ناپذیر زنان در عرصه اجتماع و تربیت نسلی آگاه و با بصیرت تا حدی روشن است که می توان زنان را هدایت‌کننده و شکل‌دهنده اهداف و روش‌های تعالی بشر دانست.

 

همتی در ادامه با تاکید بر ارائه آموزش‌های خانواده به مردان در کنار زنان خاطرنشان کرد: هیچ اقدامی بدون مشارکت مرد و زن در خانواده به نتیجه نمی‌رسد پس در همین زمینه باید مردان به حقوق زنان در خانواده آگاه شده و تکالیف خود را به درستی اجرا کنند.

 

وی بودجه فعالیت های فرهنگی اختصاص داده شده به کمیته امداد را از سوی فرمانداری، از ابتدای سال تاکنون 30 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: با توجه به ضرورت تداوم چنین حرکت‌های مفید آموزشی و فرهنگی امید است استانداری با تخصیص بودجه‌های لازم ما را در ارائه خدمت به خانواده‌ها یاری رساند.

  

به گزارش روابط عمومی اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی، همچنین در ادامه این مراسم محمدرضا قدردان، رئیس کمیته امداد منطقه یک مشهد گفت: این دوره آموزشی طی شش روز برای نخستین بار در سطح پنج‌گانه مشهد به مرحله اجرا درآمده است.

 

وی تحکیم بنیان خانواده را به عنوان اصلی‌ترین هدف برگزاری این دوره‌ها یاد کرد و افزود: آموزش اخلاق و احکام، شیوه‌های صحیح تربیت فرزند، ارتباطی بین زوج‌های جوان، مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن از دیگر اهدافی است که در برگزاری این دوره‌ها مورد تأکید و توجه ویژه قرار دارد.

 

 

پایان پیام/
 

 


 

کد خبر 67896

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha