مهدی قرهشیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن کریم، با اشاره به ظرفیتهای موجود در خوزستان به لحاظ عرب زبان بودن این استان، به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به این ظرفیت، این استان میتواند برای کل کشور در زمینه فعالیتهای قرآنی، الگوسازی کند.
وی یکی از زمینههای مستعد کنونی این استان را دارا بودن سابقه خوب در زمینه فعالیت گروههای همخوانی دانست و افزود: علاوه بر دارا بودن این سابقه، استان خوزستان، دارای گروههای تواشیح قوی و شاعران عربزبان خوبی است.
وی همچنین با اشاره فعالان قرآنی خوزستان، از آماده بودن برخی از طرحهای قرآنی در این استان خبر دادهاند، تصریح کرد: چنانچه این طرحها کارشناسی شده باشد می توان آن را به عنوان یک الگو در سطح کشور عرضه کرد و از آنها حمایت و سرمایهگذاری کنیم.
رئیس سازمان دارالقرآن کریم، خصوصیت عرب زبان بودن مردم خوزستان را سبب بینیازی این استان از آموزشهای عمومی قرآن دانست و اضافه کرد: با توجه به اینکه این نیاز کمتر در این استان احساس میشود، بنابراین ظرفیتها باید به سوی آموزشهای تخصصی در خوزستان پیش برود.
وی همچنین در این رابطه از نظر استاندار خوزستان برای برگزاری دورههای تربیت مدرس، در این استان خبر داد و اظهار داشت: در این جلسه مقرر شد با تخصیص اعتباری مناسب، تا پایان سال چند دوره تربیت مدرس در این استان برگزار شود.
قرهشیخلو، ساماندهی برنامه صدور مجوز و رفع کندی این عملیات، در رابطه با مؤسسات قرآنی استان خوزستان را اولین اولویت کاری خود پس از بازگشت به تهران عنوان کرد و یاد آور شد: با هماهنگیهایی که با مدیرکل تبلیغات استان و مسئول دارالقرآن خوزستان انجام شده، تیمی را تعیین و هفته آینده به خوزستان اعزام خواهیم کرد تا در محل به مشکلات رسیدگی و آنها را رفع کند.
وی اجرایی کردن برنامهها و دورههای تخصصی و تعامل و ارتباط بیشتر با جامعه قرآنی استان را اولویت بعدی در رابطه با استان خوزستان عنوان کرد و ادامه داد: به مسئول دارالقرآن استان خوزستان توصیه کردم که حداقل در ماه یک جلسه با اساتید و جامعه قرآنی داشته باشد و ضمن گزارش فعالیتهای انجام شده، از نقطه نظرات آنها نیز در پیشبرد امور استفاده کنند.
پایان پیام/
نظر شما