به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، اخبار مربوط به وزارت آموزش و پرورش را کانال ها و صفحه های متعددی در شبکه های اجتماعی تلگرام و اینستاگرام منتشر می کنند، کانال هایی که کاربران زیادی را توانسته اند جذب خود کنند.
اخباری که مربوط به وزارت آموزش و پرورش باشد، به دلیل تحت پوشش قردادن 13 میلیون دانش آموز و بیش از یک میلیون فرهنگی و کارمند و استخدام های سالانه دارای اهمیت است. هر اقدامی که در وزارت آموزش و پرورش انجام گیرد، میلیون ها نفر را تحت تاثیر قرار می دهد.
به همین دلیل کاربران زیادی جذب کانال های مربوط به فرهنگیان می شوند تا اخباروزارت آموزش و پرورش را با سهولت بدست آورند اما اخبار در این کانال ها و صفحه ها خیلی موثق نیست.نکته قابل تامل این است که در برخی از کانال ها، جذب کاربر با فریب آنان و با نشر اخبار نادرست صورت می گیرد.
متاسفانه ادمین های این کانال ها، اخبار کذب در اختیار فرهنگیان و افراد متقاضی استخدام همچون فارغ التحصیلان دانشگاه ها، حق التدریس ها و مربیان پیش دبستانی قرار می دهند. همچنین در تبادل کانال و جذب کاربر اخباری همچون «استخدام وزارت آموزش و پرورش از امروز»، «دانلود دفترچه استخدام»،«استخدام بدون آزمون وزارت آموزش و پرورش»، «واریز حقوق» و « تعطیلی مدارس» را منتشر می کنند و با این اقدام لینک کانال دیگری را تبلیغ می کنند تا کاربر جذب کنند.
هنگامی که لینک های تبلیغ شده همچون استخدام و واریز حقوق را باز می کنیم وارد کانال دیگری می شویم. کانالی که مربوط به فرهنگیان نیست اما به نام آنان ساخته شده است و مطالب آن نامناسب هر قشر و گروهی است. این تنها مربوط به یک کانال نمی شود. کانال های زیادی با نام فرهنگیان در شبکه اجتماعی وجود دارد. مهمترین مانوری که این کانال ها می دهند، استخدام در وزارت آموزش و پرورش است.
در این ارتباط، اسفندیار چهاربند، رییس مرکز برنامه ریزی و نیروی انسانی به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان می گوید: دریافت سهمیه استخدام برای 15 هزار نفر در وزارت آموزش و پرورش در دستور کار است.
وی اضافه می کند: تاکنون مجوز دریافت سهیمه استخدام را دریافت نکرده ایم. هر خبری که از سوی شبکه های اجتماعی داده می شود کذب است.
چهاربند تاکید کرد: افراد متقاضی استخدام در این وزارت خانه، اخبار مربوط به استخدامی را پرتال رسمی وزارت آموزش و پرورش و رسانه ملی دنبال کنند.
نظر شما