به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام سید محمود مدنی مدیر جامعه الزهرا(س) امروز چهارشنبه(20دی) در نشست خبری با خبرنگارن با اشاره به زمان پذیرش طلاب بانو در سال تحصیلی 98-97 گفت:جامعه الزهرا (س) نیز مانند همه بخشها سعی میکند در راستای شفاف سازی اطلاعاتی و کمک به انتخاب صحیح جامعه و آرامش فکری آن، به عنوان بخشی از جامعه علمی کشور در این تبادل اطلاعاتی سهم داشته باشیم .
وی افزود: پیروزی ملت ایران در حوادث بین المللی و خاموش کردن فتنه تکفیری و داعشی و همچنین پایان بخشیدن به فتنه صهیونیستی امریکایی که اخیر با سوء استفاده از مطالبات به حق مردم سعی کردن به آنها دامن بزنند با هوشیاری و حضور مردم این حرکت خنثی و تبدیل به برگ برنده شد.
مدیر جامعه الزهرا (س) ادامه داد:همه ما باور داریم که نقش بانوان به عنوان نیمی از جامعه بشری فراتر از تعداد و کمیت آنان است یعنی اگر باور کنیم که نیمی از جامعه ما زنان هستند قطعا تاثیرگذاری فرهنگی آنها بسیار بیشتر خواهد بود.
حجت الاسلام مدنی تصریح کرد: بسیاری از مسائل تربیتی و آموزش ها در خانواده توسط پدر و مادر صورت می گیرد اما سهم عمده آن از سوی مادر به فرزندان ارائه می شود.
وی با اشاره به نقش جدی و تاثیر گذار بانوان در جامعه بشری اظهار داشت: زنان یک جریان تاثیرگذار در عرصه های مختلف جامعه بشری بوده و هستند و این نقش را در حوزه های مختلف اجتماعی به صورت واضح و روشن تجربه کرده ایم.
مدیر جامعه الزهرا (س) عنوان کرد: برای تفکر امام خمینی(ره) یک شاخص است که ایشان ضمن تاکید بر ارزش های اسلامی و انسانی که عموم آن به عنوان عفاف می باشد حضور موثر و گسترده بانوان را در حوزه های مختلف فعالیت های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و علمی داشته باشیم.
حجت الاسلام مدنی یاد آور شد: ما در تاریخ تشیع نیز پرچم دار بوده ایم در دورانی که بعضی از مذاهب اسلامی نگارش حدیث را ممنوع کرده بودند صحیفه فاطمیه را داریم که این کتاب به قدری اهمیت دارد که حضرت زهرا(س)آن را املاءنموده و امام علی(ع) آن را می نگارد و این امر هرگز توقف نداشته است.
وی با بیان اینکه حضرت معصومه(س) نیز به عنوان یک بانوی عالمه و محدثه مطرح بوده و هستند. خاطر نشان ساخت:اولین قدم بعد از انقلاب در حوزه علوم دینی تاسیس جامعه الزهرا(س) بود که این حرکت آرام و با کمیت کم تبدیل به یک حرکت گسترده، عمیق و با کمیت بسیار بالا در جامعه امروز شده است.
حجت الاسلام مدنی افزود: جامعه الزهرا(س) امروز محلی برای تحصیل علوم دینی بانوان شده که در حال حاضر بیش از 50 هزار نفر وارد این مجموعه شده و در میادین مختلف مشغول به فعالیت هستند.
همچنین بیش از 12 هزار نفر طلبه ایرانی و غیر ایرانی در سطوح مختلف در این مرکز مشغول به تحصیل می باشند که فعالیت های پژوهشی و تبلیغی قابل توجهی انجام گرفته است.
مدیر جامعه الزهرا (س) گفت: در کنار اینکار بزرگ آموزشی فعالیتهای پژوهشی قابل توجه و فعالیتهای تبلیغی در مجموعه سه بعدی آموزش، پژوهش و تبلیغ در دانشکده هدی و مجتمع هدی انجام می شود.
وی ادامه داد: در بحث کرسیی های آزاد اندیشی نیز سال گذشته 10 کرسی آزاد اندیشی علمی و ترویجی برگزار شده است که امسال نیز بر اساس معیارها و ضوابط تعیین شد.10 کرسی نیز در نظر گرفته شده و امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی و ایجاد ظرفیتهای لازم کرسی های نظریه پردازی را نیز برگزار کنیم.
حجت الاسلام مدنی عنوان داشت: یکی از فعالیت های مهم جامعه الزهرا(س) بخش بین الملل است که محصلانی از قاره های مختلف در این مجموعه مشغول تحصیل هستند و امسال هم در بخش پذیرش بین الملل تا کنون 300 تن متقاضی داشته که با همکاری خوبی که با جامعه المصطفی داریم توانسته ایم اقدامات خوبی در راستای جذب طلاب بین المللی در سطح ومقاطع و رشته های مختلف تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول و کلام انجام دهیم.
مدیر جامعه الزهرا(س) با بیان اینکه جامعه الزهرا(س) هیچ امکاناتی در خارج کشور نداشته و پذیرش از طریق نمایندگی جامعه المصطفی اطلاع رسانی می شود.ابراز داشت: ما هیچ گونه امکان پشتیبانی مادی نداشته و با کمک خیرین حمایت می شویم چنانچه امسال تحقق بودجه تا کنون هنوز به 40 درصد نرسیده و از این جهت مشکلات فراوانی داریم.
وی تصریح کرد: در بعد تبلیغی نیز در محرم امسال 900 تن از بانوان طلبه که 300 تن از این بانوان غیرایرانی و بین الملل جهت تبلیغ علوم دینی یا به کشورهای خویش بازگشته و یا در همین جامعه ایرانی از آنها برای تبلیغ دین اسلام دعوت می شود.
حجت الاسلام مدنی ادامه داد: تعداد قابل توجهی از فارغ التحصیلان با توکل بر خدا و همت خویش اقدام به راه اندازی مدارس علمیه و کلاس های مختلف در کشورهای مختلفی داشته اند هر چند به علت برخی از شرایط سیاسی در کشورهای مختلف با برگزاری کرسی های آزاد اندیشی مشکل داریم اما طلاب بانو فعالیتهای فرهنگی و دینی خوبی انجام داده اند .
مدیر جامعه الزهرا(س) اظهار داشت: ظرفیت آموزش عالی در کشور رو به کاهش بوده و زیر 50 درصد پذیرش داشته ایم، امسال نیزتا کنون حدود 2 هزار و 100 نفر پذیرش شده اند که امیدواریم بتوایم با افزایش 20 درصدی این تعداد رابه 2 دوهزار 300 نفر افزایش دهیم .
وی با اشاره به اینکه برنامه ریزی کتاب سال بانوان گفت: کارهای مقدماتی این کتاب با هدف افزایش دانش طلاب بانو انجام شده است همچنین در همین راستا توانسته ایم بخشی از طلاب بانو را درشهرستانهای مختلف جهت فعالیتهای دینی، فرهنگی و تبلیغی جذب نماییم.
حجت الاسلام مدنی عنوان کرد: با توجه به اینکه جلسات دینی خانگی بسیاری در ماه رمضان و ایام و مناسبات دینی و مذهبی در منازل تشکیل می شود در نظر داریم این جلسات را علمی کرده و با برنامه ریزی که انجام داده ایم در حال تربیت مبلیغین خانگی هستیم تا مطالب را علمی و با ذکر منبع معتبر عنوان کنند.
نظر شما