حمله رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی غزه

نیروهای رژیم صهیونیستی در آستانه طرح درخواست عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد، به شمال نوار غزه حمله کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، در این حمله منطقه‌ای در شمال غربی نوار غزه در روز دوشنبه (28 شهریور، 19 سپتامبر) مورد هدف قرار گرفت. در جریان این حمله خانه‌های مسکونی مورد حمله قرار گرفتند، اما تاکنون گزارشی از تلفات احتمالی این حادثه منتشر نشده است.
با وجود اینکه نیروهای رژیم اسرائیل در سال 2005 به طور رسمی از منطقه غزه عقب نشینی کردند، اما هنوز به طور مرتب حملاتی را در این منطقه ترتیب می‌دهند و این منطقه را همچنان تحت محاصره خود دارند.
تشکیلات خودگردان فلسطین در جریان شصت و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، 20 سپتامبر درخواستی را به طور رسمی به بان کی مون دبیرکل شورای امنیت سازمان ملل متحد برای عضویت فلسطین در سازمان ملل ارائه خواهد کرد.
‎این درحالی است که گروه های مقاومت اسلامی فلسطین، اعم از حماس و جهاد اسلامی، با طرح درخواست پذیرفته شدن کشور فلسطین به عنوان کشوری مستقل در سازمان ملل متحد، آن‎ گونه که مد نظر مقامات تشکیلات خودگردان است مخالف هستند.
در آستانه طرح پرونده به رسمیت شناختن فلسطین در سازمان ملل متحد، حماس در موضعی انتقادی اقدام رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در رفتن به سازمان ملل را یک‌جانبه خواند و آن را اقدامی تبلیغاتی برای آغاز گفت‌وگوها با رژیم اسرائیل دانست.
فوزی برهوم، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به سخنان محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اظهار داشت:« سخنان محمود عباس نوعی تبلیغات و بازاریابی برای آغاز مذاکرات با رژیم اسرائیل است.»

سخنگوی حماس که در مصاحبه با خبرگزاری معا فلسطین سخن می‌گفت، اظهار داشت: اقدام محمود عباس در رفتن به سازمان ملل تاکتیکی است و برای بازگشت به روند مذاکرات با رژیم اسرائیل صورت می‌گیرد.
وی همچنین تصریح کرد: این کار نشان‌دهنده ادامه اقدامات یک‌جانبه درباره سرنوشت ملت فلسطین است. برهوم در ادامه سخنان خود تاکید کرد که حماس هیچ‌گاه از اقداماتی که موجب به رسمیت شناختن اسرائیل شود و حقی از حقوق فلسطینی‌ها خصوصا حق بازگشت آوارگان و تصمیم برای سرنوشت را نقض کند، حمایت نخواهد کرد.
وی در ادامه با ابراز تردید در صداقت سخنان محمود عباس درباره آشتی ملی تاکید کرد که سخنان رئیس تشکیلات خودگردان درباره آشتی ملی با اقدامات یک‌جانبه‌ای مثل رفتن به سازمان ملل تناقض دارد چرا که تحقق آشتی به این معنا است که در همه مسائل توافق حاصل شده باشد و رفتن به سازمان ملل نیز یکی از این موارد است.
وی در پایان افزود: حماس بر ضرورت وحدت داخلی و در پیش گرفتن یک استراتژی ملی که مورد قبول جامعه اسلامی و عربی باشد و همگان بر سر آن توافق داشته باشند، تاکید دارد. از سوی دیگر، سامی ابوزهری یکی دیگر از سخنگوهای حماس نیز اخیرا در همین خصوص اظهار داشته است که دلایلی که محمود عباس برای رفتن به سازمان ملل بیان کرده است، برای ملت فلسطین و حماس ناکافی و غیرقابل قبول است.
ابوزهری با تاکید بر این‌که اقدام محمود عباس یک اقدام یک‌جانبه است، تصریح کرد: خطرهایی که این اقدام در پی دارد، خطراتی بسیار بزرگ است و ممکن است باعث از بین رفتن برخی از حقوق ملی از جمله حق بازگشت آوارگان، حق تعیین سرنوشت و نیز حق مقاومت شود.
سخنگوی حماس در ادامه یادآور شد: ما تاکید می‌کنیم که این اقدام، یک اقدام یک‌جانبه است و هیچ‌گونه توافق ملی بر سر آن صورت نگرفته است. جنبش حماس هیچ‌گاه از اقدامی که باعث از بین رفتن حقی از حقوق ملی فلسطینی‌ها شود، حمایت نخواهد کرد و آن را نمی‌پذیرد.
پایان پیام/

 

کد خبر 68224

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha