خبرگزاری شبستان_گیلان: حضرت زینب (سلامالله علیها) قبل از واقعه عاشورا یک همراه واقعی و شایسته برای اهل بیت (علیهالسلام) بود، در هنگام عاشورا هم یک قهرمان بی بدیل و پس از واقعه عاشورا، یک پرستار تمام و کمال.
پرستار زخمهای دل بچههای یتیم حسین (علیهالسلام) و دردهای بیشمار دلهای زخمی و رنج دیده و از همه مهمتر، پرستار پیام کربلا و عاشورا و برادر شهیدش، امام حسین(علیهالسلام) بود.
حضرت زینب (سلام الله علیها) نه تنها مسیر رنج از دست دادن عزیزان را به خوبی بر دل خود هموار کرد بلکه عاشقانه و محکم به پرستاری از بازماندگان قافله عاشورا نیز پرداخت.
حال که این روز به عظمت وجود حضرت زینب(سلام الله علیها) به نام روز پرستار نام گذاری شده، ناخودآگاه انسان به یاد قهرمانان و پرستارانی میافتد که راه حضرت زینب را خالصانه ادامه می دهند.
قدردانی؛ شایسته هزاران پرستار عاشق و دلداده است که همچون حضرت زینب (سلام الله علیها) به پرستاری از شهدا و جانبازان آن هم در سوریه می پردازند و شفاعت بانوی بزرگ کربلا را به هدیه میبرند.
در این راستا بر آن شدیم تا با یکی از پرستاران مدافع حرم استان گیلان که برای پرستاری و خدمات به جانبازان مدافع حرم در سوریه حاضر شده است، مصاحبهای داشته باشیم؛
حضور در سوریه یک نوع احساس وظیفه بود
فرزاد نقی یاسوری، یکی از پرستاران مدافع حرم با گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (سلامالله علیها) و روز پرستار، اظهار کرد: بیش از 17 سال سابقه پرستاری در بیمارستان تامین اجتماعی رشت در بخشهای مختلف شامل اتاق عمل، داخلی، اورژانس و مراقبتهای ویژه دارم.
وی با بیان اینکه از دوران نوجوانی عضو بسیج بودم و با توجه به ساختار تشکیلاتی بسیج و ایدئولوژی که سبب شده بسیج بر مبنای آن تشکیل شود و اعتقاداتی که در ما به وجود آمده بود، آن را یک نوع احساس وظیفه برای حفظ حریم دین دانستیم، افزود: از نگاه ما حفظ دین مقدم بر همه چیز است، زیرا اگر دین نباشد خاک و اعتقاد و زندگی وجود ندارد و وقتی دین از جامعه رود، در قسمتهای مختلف اجتماعی و اقتصادی انسان دچار آسیب می شود.
این پرستار مدافع حرم گفت: در حوزه نظامی هم مسئله سوریه به همین منوال بوده و مسئولان ارشد ارتش و سپاه دلایل ایجاد جنگ در سوریه را بارها تشریح کردهاند و ما هم بنا بر تکلیف خود، در سوریه حضور پیدا کردیم.
نقی یاسوری با بیان اینکه من در سوریه به عنوان پرستار حضور پیدا کردم و کار بزرگ را مدافعان حرم و رزمندگانی که در خط مقدم بودند، انجام دادند، تصریح کرد: ما بر حسب وظیفه سعی کردیم این راه را برویم و در آینده هم اگر توان جسمی داشته باشیم، این راه را ادامه خواهیم داد.
هر یک از مدافعان حرم بر حسب تخصص به سوریه اعزام میشوند
وی با بیان اینکه هر یک از مدافعان حرم بر حسب تخصص به سوریه اعزام میشوند، خاطرنشان کرد: من هم بنابر تخصصم، در حوزه پرستار رزمی اعزام شدم و اتفاقات و عملیاتی که قرار بود در آنجا انجام شود باید بر حسب وظیفه حمایتهای بهداری و تخصصی را انجام می دادم.
این پرستار مدافع حرم با بیان اینکه در حوزه شریعت و به خصوص مکتب تشیع رابطه مومنین با امام بسیار شرح داده شده و واضح و آشکار است، اظهار کرد: حضرت زینب(سلاماللهعلیها) در واقعه کربلا از طرفی خواهر سید و سالار شهیدان بود و از طرف دیگر نگاهش به امام حسین به عنوان برادر نبود بلکه به عنوان یک وظیفه در حمایت از امام خویش قدم برداشت و در تاریخ کربلا، رفتار حضرت زینب (سلام الله علیها)، یک مدافع در مرحم نهادن بر زخم اهل بیت امام و در دفاع از عملکرد سالار شهیدان بود.
نقی یاسوری افزود: از نگاه اعتقادی، شجاعت، صداقت، درایت، استواری، صبر و تکیه کردن بر اعتقادات سلاله اهل بیت (علیهالسلام) از واضحات رفتاری حضرت زینب (سلاماللهعلیها) بود که باعث شد ما شیعیان ولایت فقیه و ائمه (علیهم السلام) بعد 1400 سال از آن واقعه، این درس را به وضوح بیاموزیم.
وی گفت: ما شهدایی در سوریه با سن بالا همچون سردار علیرضا نظری که از عزیزان دوارن دفاع مقدس بود و از طرفی شهید بابک نوری که فردی جوان بود، داشتیم که همه نشان از تاثیرات درس گرفتن از واقعه کربلا و حضرت زینب (سلام الله علیها) بود.
این پرستار مدافع حرم گیلان تصریح کرد: سبب افتخارم است که به عنوان پرستار در سوریه حضور پیدا کردم و ایکاش همچون 23 شهید والامقام استان گیلان، داشته ناقابل خود را فدا می کردم زیرا برای یک شیعه جان دادن برای دین و مکتب کمترین کار است، تا در روز قیامت سر بلند باشیم و شرمنده عمری که در برابر خدا امانت گرفته نباشیم.
عدم تسلط بر زبان کشورهای همسایه از معایب ما است
نقی یاسوری با بیان اینکه وقتی در سوریه بودم دوست داشتم هر چه در توان جسمی دارم در راستای خدمت رسانی به مدافعان حرم به کار بندم، خاطرنشان کرد: در انجا علاوه بر مدافعان حرم ایرانی، گروههای فاطمیون، زینبیون، حزب الله لبنان و سربازهای سوری هم حضوردارند که با دل و جان در کنار هم کار میکردند،آنها دوست داشتند مشکلاتشان را به ما بگویند اما متاسفانه ما به زبان عربی مسلط نبودیم و فقط در حد ایما و اشاره میتوانستند مشکلاتشان را به ما انتقال دهند.
وی اظهار کرد: یکی از معایبی ما این است که دوست داریم به زبانی تسلط داشته باشیم که شاید سالها فاصله ما برای رفتن به آن مقاطع و مراکز باشد، اما تمایل به یادگیری زبانی که از لحاظ دینی ارتباط تنگاتنگ و مذهبی با آنها داریم، نداریم، در صورتی یکی از پایه های اصلی ارتباطی دین، زبان است و متاسفانه ما در جذب زبان های کشورهای همسایه موفق نبودیم و به همین دلیل در سوریه در ارتباط مشکل داشتم و فقط با اشاره و ذکر اهل بیت با جمله هایی کوتاه با آنها صحبت می کردیم.
این پرستار مدافع حرم گیلان افزود: از اصحاب رسانه انتظار میرود بدون گرایش به مسائل سیاسی، چرایی رفتن به سوریه و شروع شدن جنگ و دفاع مدافعان حرم ایرانی را تحلیل و بررسی کنند و در سایتها و خبرگزاریها نشر دهند تا نسل جوان و خانوادهها دلیل حضور مدافعان حرم در سوریه را به خوبی درک کنند.
نقی یاسوری با بیان اینکه کار مدافعان حرم کمتر از رزمندگان دفاع مقدس نبود، گفت: داعشانی که در سوریه بودند نزدیک به 10 هزار نفر به شمال افغانستان که نزدیک خراسان رضوی و شمالی است، منتقل شدند و مستقرند و کم کم این نقشه آنها آشکار میشود که آنها در سوریه تمرین نظامی انجام داده بودند و وقتی تحلیلهای خبرنگاران از رسانههای کشوری درست صورت گیرد مردم میفهمند که در آینده هم باید دفاع از حرم انجام شود.
اگر امروز خبر میآید که پس از سالها جنگ و خون ریزی، در شب میلاد دختر فاطمه (سلامالله علیها)، حرم مطهرش در سوریه آذین بندی میشود و چلچلراغهای جشن و شادی در آن برپاست، بزرگترین دلیلش پرورش جوانان رشیدی است که برای پاسداری از این حرم و به تبعیت از این خانم بزرگوار بر سختیها صبر کردند و جان دادند تا حرم به دست نامحرمان نیفتد.
نظر شما