۱۱ پروژه جهاد کشاورزی همزمان با دهه فجر در بجنورد به بهره برداری می رسد

خبرگزاری شبستان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بجنورد، از بهره برداری ۱۱ پروژه عمرانی همزمان با دهه فجر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ اسماعیل محمود آبادی امروز یک شنبه در نشست خبری اظهارداشت: این 11 پروژه  با اعتباری بالغ‌بر 42 میلیارد و 785 میلیون ریال به بهره برداری می رسد. 

 

وی افزود: مهم‌ترین این پروژه‌ها، پروژه آبیاری تجمیعی کم‌فشار روستای کلانتر بوده که در سطح 200 هکتار انجام می‌شود و بااعتباری بالغ‌بر 16 میلیارد ریال که 85 درصد این اعتبار بلاعوض و از محل اعتبارات ملی تأمین‌شده، افتتاح می شود. 


وی اظهارداشت: با بهره برداری از این 11 پروژه، برای 125 خانوار اشتغالزایی شده است.

 

محمود آبادی خاطرنشان کرد: از اقدامات خوبی که در بخش مکانیزاسیون صورت گرفته حدود 55 میلیارد ریال اعتبار در بخش خط اعتباری مکانیزاسیون داریم که تا همین‌الان 39 میلیارد ریال پرونده به بانک عامل جهت جذب معرفی‌شده که تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید و جذب می شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی بجنورد، طرح‌های دستگاه‌های آبیاری نوین، طرح‌های انتقال آب، گلخانه‌های زینتی و محصولات جالیزی، پرورش مرغ، پرورش ماهیان، پرورش بره پرواری و بسته‌بندی عسل و مربا را از جمله پروژه های قابل بهره برداری دهه فجر نام برد.


وی با تأکید بر اهمیت امنیت غذایی گفت: علی‌رغم خشک‌سالی سال گذشته میانگین تولید شهرستان در سال 91 حدود 12 هزار تن گندم و در سال 94 با توجه به بارندگی‌های خیلی خوبی که داشتیم این رقم به 45 هزار تن رسید و در سال گذشته علی‌رغم خشک‌سالی که وجود داشت با مدیریت صحیح و تلاش کشاورزان این رقم از 31 هزار تن کمتر نشد.


وی در راستای نوسازی اراضی و شبکه‌های اصلی و فرعی افزود: رشد بسیار خوبی در تملک دارایی داشتیم که در سال 91، 22 میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی و در سال 96 این رقم به 134 میلیارد ریال رسید.

 

محمودآبادی با اشاره به اجرای طرح سایت انتقال‌یافته‌های دیم در سیساب که به‌عنوان سایت آموزشی در کشور شناخته‌شده، گفت: در این سایت هر آنچه در شرایط دیم در کشور در حال انجام است پیاده کردیم و به‌عنوان یک سایت بسیار جامع در کشور مطرح است و این سایت با سایت‌های مرکز ملی تحقیقات دیم در دنیا برابری می‌کند.

 

مدیر جهاد کشاورزی بجنورد با اشاره به فعالیت بخش مکانیزاسیون گفت: در سال 91 و 92 حدود 20 میلیارد ریال اعتبار در خط اعتباری مکانیزاسیون داشتیم که این رقم در سال جاری به 55 میلیارد ریال رسیده که در حال حاضر نزدیک به 40 میلیارد تومان بهره‌برداران را به بانک معرفی کرده ایم و استقبال بسیار خوب بوده است.

 

محمود آبادی، از کشت 386 هکتار روغن کلزا خبر داد و افزود: میزان کشت در سال گذشته 86 هکتار بوده که می‌توان عواملی چون قیمت مناسب این محصول و خرید نقدی دانه روغنی کلزا در سال گذشته را علت این پیشرفت چشمگیر و استقبال کشاورزان دانست.


وی با اشاره به آسیب دیدن 19 روستا در زلزله اردیبهشت به‌ویژه در بخش واحدهای دامی، گفت: 36 هزار کیلوگرم سبوس، 700 دوز اسپرم اصلاح‌شده جهت تلقیح و اصلاح نژاد دام در بین دامداران توزیع شده است.

 

وی بیان کرد: دو هزار اصله نهال توت بین نوغان‌داران در راستای حمایت از تولید ابریشم و همچنین خرید و توزیع عدوات مورد نیاز این‌ها از جمله رطوبت‌سنج، دماسنج و دستگاه تولید رطوبت و 33 عدد بسته کرم ابریشم توزیع‌ شده است.

 

کد خبر 685605

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha