کانون می تواند نبض حرکت مردمی در محلات باشد

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد فارس گفت: با کمی رصد می توان مشکلات هر محله ای را به دست آورد و در آن صورت کانون می تواند نبض حرکت مردمی در محلات باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام حسین امیدی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد فارس امروز (9 بهمن) در بازدید از مجموعه کانون فرهنگی «شهدای سلطان آباد» ضمن تقدیر از برگزاری دوره های مختلف آموزشی، فرهنگی و مذهبی توسط کانون فرهنگی که زمینه جذب جوانان و نوجوانان را فراهم کرده است، گفت: نونهالان، نوجوانان و جوانان جز نسل های چهارم و پنجم انقلاب اسلامی هستند و آینده ساز کشور محسوب می شوند.

 

وی با اشاره به اینکه این باید روی کودکان حاضر در کانون های فرهنگی در بعد هنری همچون تئاتر کار کرد تا با این هدف گذاری هنرمندان مسجدی پرورش و رشد یابند، اظهار داشت: متاسفانه برخی از کانون های فرهنگی و هنری مخاطب خود نمی شناسند، زحمات زیادی می کشند اما نمی دانند که این زحمات را معطوف چه کسانی می کنند.

 

 

این مقام مسئول از کانون های فرهنگی و هنری استان خواست تا برای سال 97 برنامه مدون داشته باشند، اضافه کرد: باید با برنامه ریزی چند نفر مری تربیت شده در کانون حضور داشته باشند و کار را پیش ببرند و مسئولین کانون هم کارهای نظارتی و عملی را انجام دهند، این باعث می شود تا کانون شبکه ای جذب داشته باشد.

 

حجت الاسلام امیدی با یادآوری این مطلب که یکی از آسیب های کار فرهنگی اینست که کار به شکل منسجم و تشکیلاتی پیش نمی رود، اضافه کرد: یکی از اساس کار تشکیلاتی وحدت و همدلی است.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد فارس گفت: اعضای کانون های مساجد، اگر 2 نفر هم باشند اما با مخاطب شناسی و شناخت آسیب های منطقه و محله ورود پیدا کرده باشند، موفق خواهند شد و باعث چند برابر شدن جمعیت مخاطبین می شوند.

 

وی با اشاره به ظرفیت 2 برابری اعضای خواهر این کانون فرهنگی نسبت به برادران، آن را یک ظرفیت عظیم عنوان کرد که باید روی آن سرمایه گذاری شود، افزود: با برگزاری دوره های علمی می توان دانش آموزان مدارس اطراف کانون را که ظرفیت مهمی هم محسوب می شوند، به سمت کانون سوق داد.

 

حجت الاسلام امیدی با اشاره به اینکه در مجموع هر کانون فرهنگی و هنری باید اطراف خود را بسنجد و بر اساس آن برنامه ریزی کند، در محله ای که مشکل اعتیاد بیشتر است باید برنامه هایی با محوریت این موضوع و ضررهای آن بیشتر اجرا شود، اضافه کرد: با کمی رصد می توان مشکلات هر محله ای را به دست آورد و در آن صورت کانون می تواند نبض حرکت مردمی در محلات باشد و در این صورت، کانون می تواند کاری انجام دهد که چندین آدم فاضل و دانشمند نمی توانند آن را انجام دهند.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد فارس با اشاره به اینکه منطقه «سلطان آباد» از ظرفیت مردمی مهمی برخوردار هستند، افزود: باید فکرها را در مسیر انقلاب اسلامی بهم نزدیک کنیم و اگر ظرفیت های فکری کنار هم بیایند، اتحاد بین کانون ها شکل می گیرد.

 

حجت الاسلام امیدی، یکی از مشکلات کانون های فرهنگی و هنری را عدم ارتباط با یکدیگر و عدم اطلاع از ظرفیت های همدیگر دانست و اضافه کرد: در صورت اتحاد کانون ها و ایجاد شبکه کانونی، می توان با معرفی بهتر ظرفیت های به وجود آمده، از مسئولین مربوطه طلب بودجه و همکاری کرد.

 

وی افزود: نگاه شما در به اشتراک‌گذاشتن اطلاعات و توانمندی های کانون های فرهنگی هنری بسیار زیبا و تامل برانگیز هست.

 

بر اساس این گزارش، در ادامه محمدجواد فرمانی، مدیر کانون شهدای سلطان آباد گفت: دانش آموزانی که به کانون می آیند با هزینه شخصی فعالیت می کنند و با توجه به محرومیت های منطقه و عدم وجود درمانگاه و ورزشگاه، فعالیت های گروه های سلطنت طلب و وهابی به جایی رسیده است که فریادمان به جایی نمی رسد، ما یک کانون تنها هستیم و شناختی روی مدیران سایر کانون ها نداریم.

 

وی با اشاره به اینکه تلاش ما بر اینست که بتوانیم علاوه برکارهای فرهنگی، وضع منطقه را به لحاظ عمرانی، رفاهی و پزشکی بهبود بخشیم، اعلام آمادگی کرد که گروه های سرود، تئاتر و تواشیح این کانون آمادگی دارند تا در برنامه های مختلف کانون های مساجد فارس به اجرا بپردازند.

 

 

 

کد خبر 685818

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha