به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاري شبستان، معصومه ابتكار، معاون زنان و امور خانواده رياست جمهوري در بيست و نهمين نشست كميته دائمي كنفرانس بين المللي احزاب آسيايي و دومين كنفرانس ويژه راه ابريشم كه در سالن اجلاس سران اسلامي برگزار شد با اشاره به اينكه سیاست مداران باید به این نکته توجه کنند که توجه به نگاه ها و افراد مختلف در این زمینه مهم است، اظهار داشت: احزاب سیاسی باید کمک حال دولت ها در بین گروه های مختلف باشند و از بروز مشکلات در زمینه های مختلف جلوگیری کنند و ایران یکی از نمونه های موفق در این زمینه است.
معاون زنان و امور خانواده رياست جمهوري تاكيد كرد: در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم. احزاب سیاسی می توانند از این اتفاقی که توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی رخ داده است بهره برده و برنامه های خود را پیش ببرند.
ابتكار يادآور شد: برنامه های احزاب باید به شکلی باشد که مردم سالاری دینی در آن مورد توجه قرار گرفته باشد. متاسفانه در ببرخی از کشورها برنامه هایی به نام مذهب و دین انجام شده است که خشونت و ترور را گسترش داده اند. احزاب سیاسی برای نشان دادن این مشکلات باید دست به کار شوند و امر به معروف را سرلوحه کارهای خود قرار دهند تا به صلح پایدار برسیم.
معاون زنان و امور خانواده رياست جمهوري ابراز داشت: متاسفانه بی عدالتی های متعددی را مخصوصا در جوامعي چون فلسطین می بینیم که مشکلات زیادی را برای مردم این منطقه به وجود آورده است، جوانان و نوجوانان تحت فشار رژیمی قرار گرفته اند و به توانایی خود نمی توانند برسند، نسل جوان در این مناطق نمی توانند حرف های خود را بزند و تصمیم گیری داشته باشند اما در کشور ما نوجوانان و جوانان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی توانسته اند تصمیم گیر باشند.
ابتكار اضافه كرد: بهتر است در این زمینه گفت و گوهایی بین نسل های مختلف به وجود آید، در این میان احزاب سیاسی نقش مهمی دارند تا این موفقیت را برای این نسل ها به وجود آورند و اقشار مختلف مردم بتوانند به آنها اعتماد کنند و در تصمیم گیری های مختلف شرکت کرده و اثرگذار باشند.
وي با بيان اينكه استفاده از اقشار مختلف مردم در تصمیم گیری و تاثیرگذاری در جوامع مختلف مي تواند موفقیت آمیز باشد، خاطرنشان كرد: با همکاری مردم می توان شاهد موفقیت خوبی در مقابل افراطی گری ها باشیم و کسی در اين صورت نمي تواند از این افراطی گری به نام مذهب و دین سوء استفاده کند، بهتر است در این زمینه از حضور زنان در احزاب مختلف استفاده و از توانایی آنان بهره ببریم و بتوانیم به برنامه هایی که داریم برسیم.
معاون زنان و امور خانواده رياست جمهوري گفت: در ایران عزیز ما، زنان توانسته اند با گروه هایی که تشکیل داده اند و حضوری که در احزاب مختلف داشته اند کمک بزرگی برای انقلاب باشند. می توانیم زنان و مردان را در کنار هم قرار داده و با کمک این دو؛ توانایی های خود را بالا برده و احزاب خود را توانمند سازیم.
وي با اشاره به نقش احزاب در جامعه تصريح كرد: این تاثیر برای خانواده ها مهم تلقی می شود، در کشورمان توانستیم گفتمان زنان و خانواده را به وجود آوريم و از طریق سازمان های مردم نهادی که به وجود آورده ایم توانسته ایم از ایده های مختلف را در جامعه ایجاد کنیم و این امر می تواند الگویی برای دیگر کشورها باشد.
معاون زنان و امور خانواده رياست جمهوري در پايان اظهار كرد: نیاز است با هم کمک کنیم تا مدیریت و نظارت خوبی برای اجرای درست و رسیدن به عدالت داشته باشیم تا الهام بخش جوانان و نوجوانان و نسل جدید باشد و برنامه های خوبی را براي رسیدن به صلح پایدار به وجود آوریم.
نظر شما