به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان، آیتالله سیدمحمد حسینیشاهرودی صبح امروز در همایش تخصصی «تقریب عملی محور توسعه و اقتصاد پویا» در سنندج اظهار کرد: موضوعی که برای این همایش انتخاب شده، موضوع بسیار مهمی است و البته چند اجلاسیه دیگر نیز در این راستا در استانهای تهران و قم برگزار شده است.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان اضافه کرد: بحث توسعه، پیشرفت و اقتصاد در جهان اسلام با وحدت و همبستگی مرتبط است.
حسینیشاهرودی گفت: یکی از اساسیترین مباحثی که موجب عدم توسعه جهان اسلام و عقبافتادگی آن شده است، همین مساله ریشهای است که باید بیش از این به آن میپرداختیم.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب 26 سال پیش در شورای مجمع تقریب که شورایی جهانی است و در آن به مسائل جهان اسلام پرداخته میشود به این موضوع به صورت جدی پرداختند و اگر مسوولان ما به این موضوع توجه میکردند این مشکلات وجود نداشت.
وی با بیان اینکه شاید مهمتر از همه مسائل و نتایج تقریب، تقریب عملی است و ما باید عملا با هم همکاری داشته باشیم، گفت: همکاری مسلمانان با همدیگر در مسائل مختلف تقریب عملی است.
حسینیشاهرودی خاطرنشان کرد: مسلمانان جمعیتی واحد هستند اما تا زمانی که با هم تقریب نداشته باشیم و با هر عقیده و مذهبی دست به دست هم ندهیم مشکلاتی که در دنیای اسلام وجود دارد، حل نمیشود.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان اظهار کرد: تدبر مهمترین چیزی است که انسانها باید به آن توجه کنند و خداوند در قرآن بارها به آن تاکید کرده است.
وی اضافه کرد: ظرفیت در جهان اسلام زیاد است و باید از این ظرفیتها به نفع مسلمانان جهان استفاده کنیم.
حسینیشاهرودی با طرح این سوال که نقش تقریب عملی در اقتصاد پویا چیست؟، گفت: نقش تقریب عملی و اقتصاد پویا در توسعه کشور و جهان اسلام بسیار مهم است و ما باید به این مسئله به صورت ویژه توجه کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: عدالت و برابری مهمترین مسئلهای است که باید در جهان اسلام برقرار باشد و تحقق این مهم نیازمند توجه همه مسلمانان به این اصل مهم و ریشهدار است.
وی تاکید کرد، باید در گام نخست دردها و آسیبها را احصا کنیم و از بسترهای مختلف برای رفع مشکلات اقتصادی و غیره استفاده کرد.
حسینیشاهرودی اضافه کرد: اینکه 70 درصد از حامیان ایتام کردستانی غیربومی هستند نمود تقریب عملی است که باید اینگونه اقدامات گسترش پیدا کند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: اینکه اکثر مدارسی که در مناطق سنیمذهب ساخته و بازسازی شده، توسط خیرین شیعه انجام شده است و این به معنی تقریب عملی است اگر به این مساله در مسائل اقتصادی نیز توجه میکرد با این حجم بالای مشکلات اقتصادی مواجه نبودیم.
وی با اشاره به موانعی که سد راه سرمایهگذاران گذاشته میشود، اضافه کرد: متاسفانه سنگاندازیهایی در مسیر توسعه اقتصادی وجود دارد که قابل جبران نیست.
حسینیشاهرودی افزود: منابع انسانی استان منابع ارزشمندی است که در کمتر جایی در کشور پیدا میشود که باید از این ظرفیت به نحو احسن استفاده شود.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: منابع طبیعی از دیگر ظرفیتهای ارزشمند در استان است که میتواند نقش مهمی در توسعه استان و حتی کشور ایفا کند.
وی خاطرنشان کرد: در مدیریت به عنوان یکی از عوامل توسعه در کشور مشکل داریم.
شاهرودی با بیان اینکه مشکل ما در دو بحث مدیریت و عقل است، گفت: متاسفانه از توانمندیهای همدیگر بهره نمیگیریم و همین مسئله موجب شده در روند رفع مشکلات و چالشها با مانع مواجه باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان تصریح کرد: امروز بحث صلاحیت در توان مسوولان فدای برخی خواستهها و تفکرات میشود این در حالی است که اولویت و ملاک در جهان اسلام و کشورهای اسلامی باید شایسته سالاری باشد.
آیتالله حسینیشاهرودی اضافه کرد: ملاک در انتخاب مدیران باید شایسته سالاری و براساس توان و تخصص باشد تا شاهد تحقق تقریب عملی در بحث مدیریت باشیم.
وی اظهار کرد: کسی که در مسیر مدیران توانمند سد ایجاد و افراد ناتوان را در بدنه مدیریتها جایگزین افراد متخصص و توانمند میکند خائن است.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه مدیرانی که جلوی ورود سرمایهگذاران را سد میکند به نظام و مردم خائن است، گفت: باید با هر روشی جلوی این چنین افرادی گرفته شود.
شاهرودی اظهار کرد: امروز متاسفانه برخیها با بیان مطالب غیرواقعی در مورد کردستان سرمایهگذاران را فراری میدهد که باید با این دست افراد به صورت قاطع و به شدت برخورد شود.
وی با بیان اینکه تقریب عملی محور توسعه واقتصاد پویا است، گفت: این موضوع در کردستان به صورت ویژه باید نمود پیدا کند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: این زیبنده نظام اسلامی نیست که با گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، فقر داشته باشیم.
وی تصریح کرد: اقدامات رفاهی و توسعه زیادی بعد از پیروزی انقلاب تا به امروز در کشور انجام گرفته است اما نیاز به کارهای اساسی در راستای توسعه متوازن در کل کشور هستیم.
نظر شما