به گزارش خبرنگار سینمایی شبستان، سعید ملکان، تهیهکننده فیلم سینمایی «تنگه ابوقریب» در مورد ساخت این فیلم و ایده آن گفت: دو سال پیش با آقای توکلی موضوع بچههای گردان عمار را مطرح کردم و شروع به تحقیقات کردیم. این فیلم محصول یک تیم درجه یک و همراه بود که جایگزین هیچ کدامشان وجود ندارد. اعتمادی که آقای حسنی مدیر موسسه اوج و آقای والی نژاد هم به ما داشتند، خیلی کمک بزرگی بود. ماجرای گردان عمار مانند بسیاری موضوعات دیگر دفاع مقدس، فراموش شده بود و میتوان صدها فیلم از داستانهای فراموش شده دفاع مقدس ساخت. به زعم من، این تنگه، نماد وحدت ملی امروز کشور ماست.
وی تاکید کرد: برای پخش بینالمللی این فیلم برنامههایی داریم که بیشتر جامعه هدفمان جوانان هستند.
بهرام توکلی نیز در پاسخ به اینکه آیا از فیلمهای روز دنیا نیز تاثیر گرفته، با اشاره به اینکه بزرگترین منبع برای بازسازی صحنههای جنگی مستندهایی است که در دسترس است، گفت: این مستندها بیشترین منبع ما بود. همچنین دیدن فیلمهای روز سینمای دنیا ناخودآگاه بر ذهن هر کارگردانی تأثیرگذار است اما من تلاش کردم تا فضای بومی جنگمان حفظ شود و تکیه بر فیلمهای مستند باشد.
وی تاکید کرد: حضور یک تهیهکننده آرتیست باعث میشود تا کیفیت کار این چنین بالا برود. سینمای ایران به چنین تهیهکنندههای آرتیستی نیاز دارد که دلشان برای فیلم بسوزد.
توکلی در ادامه بیان کرد: فیلم ما از یک آرامش شروع میشود و با التهاب به اتمام میرسد و همه چیز در راستای نمایش این روند است.
وی در پایان به فضای باورپذیر فیلم اشاره کرد و گفت: ما برای نزدیک شدن به روایت مستند، نقش موسیقی را در «تنگه ابوقریب» کم کردیم تا باورپذیر باشد.
جواد عزتی بازیگر نقش مجید در «تنگه ابوقریب» گفت: این فیلم از آن دسته فیلمها بود که دوست داشتم خودم بازیگر آن نباشم و فیلم را ببینم و زار بزنم. این فیلم درمورد روزیست که در تاریخ دفاع مقدس گم شده است و حاصل ادای دین ما به چنین روزیست.
نظر شما