به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان زنجان، محمد محمدی گفت: گروه های همیار گروهی با فعالیت دو سويه، متقابل و افقي هستند که با توانايي هاي كم و بيش يكسان تلاش می کنند تواناييهاي يكديگر را تكميل نموده يا كمبودهای خود را جبران نمایند .
وی اظهار نمود: حمایتهای مادی و معنوی از زنان سرپرست خانوار و اشتغالزایی پایدار از مهمترین اهداف بهزیستی به شمار میرود از این رو طرح گروههای همیار بهزیستی استان همگام با سایر استانهای کشور جهت راهاندازی فعالیتهای تولیدی تشکیل و به مرحله اجرا درآمده است.
این مقام مسئول تشکیل گروه های هميار را عمده ترین راهکار توانمند سازی زنان سرپرست خانوار عنوان و تصریح کرد: هر کدام از گروه های هميار، متشکل از 5 الی 7 نفر از زنان و دختران سرپرست خانوار هستند که در زمینه های مختلف به فعالیت و تولید می پردازند.
محمدی، شناسایی زنان سرپرست خانوار توانمند،علاقه مند و فعال در زمینه کسب وکار، تشکیل جلسه و دعوت از زنان و دختران خود سرپرست تحت پوشش، دریافت فرم های مربوطه ثبت شرکت تعاونی از اداره، انتخاب نام شرکت واعلام به اداره ثبت و تعاون، دریافت مجوزتأسیس و اساسنامه گروه و شروع به فعالیت گروه ورسمیت شناختن را از نحوه تشکیل گروه های همیار برشمرد و افزود: برای هر گروه همیار اعتباری بالغ بر 300 میلیون ریال توسط بهزیستی هزینه می گردد.
وی فراهم نمودن زمينههاي مشاركت خدمتگيرندگان در حل مسائل اجتماعي اقتصادي مربوط به خود، تغيير نگرش جامعه هدف و منافع حاصل از خدمات، شناساندن استعداد قابليتهاي فردي و جمعي جامعه هدف و فراهم آوردن و تبدیل تواناييهاي بالقوه فرد به بالفعل، تلاش در جهت افزايش اعتماد به نفس و قدرت تصميمگيري خدمتگيرندگان در حل مشكلات و فراهم نمودن زمينههاي رشد استعدادها و مساعدت جهت ارتقاء دانش و آگاهي خانواده را از دیگر اهداف اساسی تشکیل و گسترش گرو های همیارعنوان نمود.
وی با اشاره به افتتاح دو گروه همیار مینا کاری و ملیله کاری با اشتغال 11 نفر در شهرستان زنجان افزود: توانمندسازی زنان سرپرست خانوار موجب بهبودزندگی آنها می شود.
این مقام مسوول گفت: در حال حاضر سه گروه همیار در شهرستان ابهر، 6 گروه در شهرستان خدابنده، چهار گروه در شهرستان خرمدره و پنج گروه در شهرستان زنجان تحت نظارت اداره کل بهزیستی استان زنجان فعالیت می نمایند.
نظر شما