حجت الاسلام محمد کاظم موسوی متقی، مدیرکل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت درباره برگزاری سوگواره یاس نبوی اظهار کرد: این طرح از سال 1389 به عنوان یک ویژه برنامه مشترک در بقاع متبرکه سراسر کشور طرح ریزی و اجرا شد.
وی با اعلام اینکه در سال آغاز سوگواره یاس نبوی 350 بقعه مجری این طرح بودند، گفت: امروز و در سال 96 بالغ بر دو هزار و 700 بقعه متبرکه مجری این طرح هستند.
مدیرکل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور خاطرنشان ساخت: هر سال تعداد بقاع مجری طرح سوگواره یاس نبوی افزایش پیدا کرده و امروزه در شهرهای کوچک و حتی در روستاها بقاع متبرکهای داریم که ظرفیت برگزاری این طرح را پیدا کردهاند.
وی با اشاره به برگزاری سوگواره یاس نبوی در دو بخش، گفت: بقاع متبرکه سراسر کشور علاوه بر آستان مقدس حضرت علی بن موسی الرضا (علیه السلام)، حضرت معصومه (علیه السلام)، حضرت شاهچراغ (سلام الله علیها)، عبدالعظیم حسنی(سلام الله علیها) و مسجد جمکران در شب های ایام فاطمیه به ویژه در فاطمیه دوم مراسم دارند.
موسوی متقی افزود: بخش دوم سوگواره یاس نبوی اول اسفند، روز شهادت حضرت زهرا( سلام الله علیها) در بقاع متبرکه مجری طرح برگزار میشود.
وی اعلام کرد: صبح روز شهادت دستجات عزاداری به صورت هماهنگ و مشترک به سمت بقاع متبرکه حرکت کرده و به اقامه عزای حضرت زهرا( سلام الله علیها) میپردازند که این مراسم تا نماز ظهر ادامه خواهد داشت.
مدیرکل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور اذعان کرد: بقاع متبرکهای که ظرفیت و بانی داشته باشند و از منابع خیرین استفاده میکنند، ضیافت اطعام هم دارند.
وی یادآور شد: عصر روز شهادت حضرت زهرا( سلام الله علیها)هم برنامه رهروان یاس نبوی داریم که بانوان ولایی در بقاع متبرکه گرد هم آمده و عزاداری میکنند.
موسوی متقی در خصوص استفاده از ظرفیت مبلغین برای اجرای طرح سوگواره یاس نبوی گفت: برای ایام فاطمیه بالغ بر یک هزار مبلغ از قم بع بقاع متبرکه کشور اعزام میشوند.
نظر شما