به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، اکرم فداکار، مدیر کل ارتباطات، فناوری اطلاعات استان یزد امروز (3 اسفند) در نشست با انجمن صنفی خبرنگاران خبرگزاری ها و پایگاه های خبری استان یزد گفت: ما نیاز به فرهنگ سازی مستمر در راستای ماموریت خود داریم که رسانه ها به خوبی می توانند ما را در این راه حمایت کنند.
وی افزود: اداره کل پست، پست بانک، اداره کل زیر ساعت و اپراتورها و شرکت های دارای پروانه از جمله مخابرات بخش های زیر نظر ما است که در استان یزد نیز فعالیت دارند.
مدیر کل ارتباطات، فناوری اطلاعات استان یزد خاطرنشان کرد: خانواده وزارت ارتباطات، خانواده بزرگی است که یکی از شرکت های خصوصی فعال در این حوزه مخابرات است.
فداکار تصریح کرد: مهمترین ماموریت ما توسعه زیر ساخت های ارتباطات و فناوری اطلاعات است که توسعه تلفن های همراه و ثابت، ارتباطات روستایی، فیبر از جمله اقدامات ما است.
وی افزود: شتاب جدی ما در توسعه زیر ساخت های ارتباطی داشته ایم که از آنها می تواند به سرعت اینترنت سیار در استان یزد بالای 4 نام برد.
مدیر کل ارتباطات، فناوری اطلاعات استان یزد بیان کرد: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون پهنای باند ورودی استان یزد 9 برابر افزایش پیدا کرده است که واگذاری نیز 15 برابر شده است و میزان مصرف نیز فوق العاده رو به رشد است .
فداکار خاطرنشان کرد: رتبه های ما در سطح کشور خوب است که در این راستا نیز چشم انداز مطلوب را داریم.
وی افزود: ضریب نفوذ همراه اول رتبه اول و تلفن ثابت چهارم کشور و مشترکین اینترنت پرسرعت هفت برابر شده است که این نشان دهنده پیشرفت استان در زمینه های مختلف فرهنگی و کسب و کارها است.
مدیر کل ارتباطات، فناوری اطلاعات استان یزد تصریح کرد: موضوعات اشتغال و کسب و کارهای جدید به عنوان یکی از تاکیدات ما بوده است و با توجه به اتفاقات بزرگ در سطح دنیا ما معتقدیم که تنها حوزه ای که اشتغال و اقتصاد آن همزمان رو به رشد است در زمینه ارتباطات است و ما در استان نیز در حال فعالیت هستیم.
وی افزود: هدف ما تسهیل گری و بستر سازی است که در این حوزه در شرکت های دانش بنیان رتبه سوم کشوری داریم که تعداد آی سی تی حدود 50 درصد است و در این نسبت در سطح کشور رتبه دوم را داریم.
مدیر کل ارتباطات، فناوری اطلاعات استان یزد خاطرنشان کرد: اکو سیستم نوآوری و کارآفرینی نیاز ما در کشور است که با این نگاه فعالیت های ویژه ای را داریم که نمونه آنها را می توان ایجاد شتاب دهنده ها، فضای کار اشتراکی، تامین منابع مالی برای عناصر این بخش، صندوق پژوهش و فناوری نام برد.
فداکار تصریح کرد: ایجاد موسسه کسب و کار از جمله اقدامات ما است که در راستای توانمندسازی شرکت های دانش بنیان برنامه ریزی شده است.
وی افزود: آرزوی ما بازگشت نخبگان به استان است که پارسی جو از نمونه این اقدامات بود و باعث شد تعدادی از اعضای هیات علمی استان یزد که در خارج از استان بودند به واسطه آن به استان بازگشتند.
مدیر کل ارتباطات، فناوری اطلاعات استان یزد بیان کرد: ما اگرچه نگران کسب و کارهای سنتی هستیم اما با آموزش و توانمندسازی سعی داریم که آنها را به سمت این دنیای تکنولوژی سوق دهیم.
فداکار خاطرنشان کرد: مرکز توانمندسازی و تسهیل گیری کسب و کارهای نوساز فاوا در استان یزد به عنوان حمایت از استارت آپ ها است که آموزش و برگزاری نشست ها و عملیاتی، مهارتی و آموزشی را دنبال می کند و کارآفرینانه کار می کند.
وی افزود: دکل های اینترنتی و تجهیزات ما همان تجهیزات اروپایی است که حفاظت از تشعشعات به عنوان دستگاهی نظارتی است که زیر مجموعه انرژی اتمی است که لازم است واقع بینانه به آنها نگاه کنیم.
مدیر کل ارتباطات، فناوری اطلاعات استان یزد تصریح کرد: سامانه 195 سامانه ای است که شهروندان می توانند شکایات و درخواست های مردمی را در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات پیگیری کند و درخواست داریم که رفتارهای شهروندی را نیز به روز کنیم.
نظر شما