به گزارش خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، اخیرا در شورای اسلامی شهر تهران وضعیت بودجه فرهنگی و اجتماعی شهرداری در لایحه پیشنهادی سال ۱۳۹۷ مورد بررسی قرار گرفت.
در لایحه بودجه سال ۱۳۹۷ شهرداری تهران، سهم حوزه فرهنگی و اجتماعی که مساجد را هم شامل میشود، کاهش یافته است به گونهای که محمد جواد حق شناس؛ رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از کاهش میزان این بودجه گفته است که شهرداری تهران باید در لایحه پیشنهادی خود، توجه ویژهای به حوزه فرهنگی و اجتماعی داشته باشد.
حسن خلیلآبادی در گفتوگو با خبرنگار ما در رابطه با دلایل کاهش مراکز مذهبی در بودجه سال ۱۳۹۷ شهرداری تهران، گفت: امسال بودجه شهرداری تهران کاهش کلی داشته است و ما مجبور شدیم، بودجه بخشهایی که در ماموریت شهرداری نیستند را کاهش دهیم، که یکی از این بخشها، بودجه مراکز مذهبی همچون مساجد است.
وی بیان کرد: ما معتقدیم، ساختوساز مساجد باید از طریق خیرین و مردم انجام شود، مگر جایی در طرح باشد و بخواهند مسجدی را خراب کنند و شهرداری بخواهد، مسجد جایگزینی را در آن منطقه بسازد، اما همواره در طول تاریخ اسلام و تشیع ساختوساز مساجد بر عهده مردم بوده است.
این عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، خاطر نشان کرد: رویکرد ساختوساز در مساجد در دورههای گذشته به خاطر انتخابات بوده است و شورای اسلامی شهر تهران و همچنین مدیریت جدید شهری چنین دیدگاهی را ندارد.
خلیل آبادی اظهار کرد: رویکرد ما در شورای اسلامی شهر تهران، تقویت و توجه به محتوای مساجد و فعالیتهای فرهنگی آن است و ما در زمینه ساخت و ساز آنها برنامه ای نداریم، ضمن اینکه بودجه های شهرداری کاهش یافته و به پیمانکاران بدهکار است و با وجود بدهی های بسیار، نمی توان ساخت مساجد را دنبال کنیم و یا با پول بدهکاران مسجد بسازیم.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ساخت مساجد در دورههای گذشته با هزینههای هنگفت، گفت: اگر مساجد با معماری ایرانی و اسلامی و با هزینه ها و رقم های بالا توسط خیرین ساخته شود، هیچ اشکالی ندارد، به خود آن شخص خیر و سازنده مسجد مربوط است، اما به نظرم ساخت چنین مساجدی توسط بودجه های عمومی، دولتی و شهرداری با وجود تنگنای مالی که کشور دارد، توجیه شرعی و عقلی ندارد.
نظر شما