به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، مهندس امین قصمی در بازدید ائمه جمعه استان هرمزگان از پروژه آبشیرین کن۱۰۰هزار مترمکعبی بندرعباس با اشاره به توصیه های مکرر ائمه جمعه هرمزگان در رابطه به جداسازی آب شرب بندرعباس از سد میناب برای نجات دشت و کشاورزی، عنوان کرد: مجموعه آبفا برای رفع این مشکل مطالعات فراوانی را انجام داد که سرانجام پروژه آبشیرین کن آغاز شد.
وی افزود: فاز اول آبشیرین کن ۱۰۰ هزار مترمکعبی بندرعباس با طرفیت ۲۰ هزار متر مکعب با بیش از ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است که تا اردیبهشت سال ۹۷ به بهره برداری می رسد.
مهندس قصمی ادامه داد: هم اکنون نیاز آبی این شهرها ۲ هزار لیتر بر ثانیه است که با ساخت مرحله نخست آن هزار و ۱۵۰ لیتر بر ثانیه از این آبشیرین کن تامین میشود.
وی با اشاره به اینکه مرحله دوم این آبشیرین کن نیز تا پایان سال ۹۸ به بهره برداری میرسد، اظهار کرد: برای ساخت این آبشیرین کن ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که تا کنون ۲۰۰ میلیارد آن در مرحله نخست هزینه شده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در ادامه با اشاره به پروژه شیرین سازی و انتقال آب خلیج فارس به استان های کرمان و یزد، افزود: با افتتاح این پروژه نیز روزانه ۱۰۰۰ لیتر بر ثانیه از این آبشیرین کن نیز به بندرعباس اختصاص خواهد یافت.
وی تصریح کرد: تا سه سال آینده وابستگی آب شرب بندرعباس به سدهای میناب، شمیل و نیان و سرنی به طور کامل قطع می شود.
قصمی به برخی انتقادها در رابطه با استفاده صنایع و فضای سبز از آب سد میناب، گفت: صنایع غرب بندرعباس و فضای سبز دارای آبشیرین کن هستند و از این آب برای مصارف خود استفاده می کنند.
وی همچنین به برنامه های این شرکت در راستای فرهنگ سازی مصرف بهینه اشاره و عنوان کرد: هم اکنون شش هزار دستگاه کاهنده مصرف آب با قیمت ۱۰۰ هزار تومان که موجب کاهش ۳۰ درصدی آب شرب مصرفی مشترکین می شود در این شرکت موجود و آماده عرضه به متقاضیان است.
نظر شما