به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، در پیام سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است: مسجد، قلب تپنده جامعه اسلامی، مقدس ترین و اجتماعی ترین مکان گردهم آیی مسلمانان و مبدأ تمدن آفرینی فرهنگ مداری، خودسازی و جامعه پذیری است.
از سپیده دم اسلام تا کنون، این خانه های امن الهی علاوه بر مرکز عبادت و آیین دینی، پایگاه اطمینان بخش اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و تربیت مسلمین بوده اند. در عصر حاضر نیز مسجد نه تنها در ایران اسلامی، بلکه در اقصی نقاط جهان اسلام، منشأ آثار بزرگ، نهضت ها و حرکت های عظیم اسلامی است. این نقش در دو سده اخیر و با هدایت و راهبری علمای بزرگ و همراهی مردم مؤمن، وضوح افزون تری یافته و نمونه بارز آن در طلوع فجر انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) است که مسجد سنگر اصلی مبارزه با طاغوت گردید. کانون های فرهنگی - هنری مساجد که با هوشمندی و هدایت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در اوایل دهه هفتاد شمسی شکل گرفت، به تدریج به کانونی هدایت گر در عرصه فرهنگ و رشد و شکوفایی جوانان مؤمن و خداجوی ایران اسلامی بدل شد.
اکنون که از زمان تأسیس ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور ربع قرن می گذرد، به همه تلاشگران و منادیان علم و دین و خادمان فرهیخته کانونی اعم از علما و روحانیون معزز که نقش راهبری دلسوزانه جامعه اسلامی را بر عهده دارند و متولیان، متصدیان و فعالان مسجدی که این مکان مقدس را ملجاء و مأمن حضور و حرکت فرهنگی مردم می سازند، درود می فرستم و از تمام خادمان کانون های فرهنگی هنری مساجد صمیمانه سپاسگزارم. امیدوارم در رویکرد جدید با گشایش افق های نوین در قالب های فرهنگی هنری با اولویت جذب کودکان و نوجوانان به مساجد، كوشاتر از گذشته گام های مستحکمی برداشته شود.
از خداوند متعال خواستارم در پرتو توجهات حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با ارتقای کیفیت و اثربخشی پرفروغ تر گشته و به مصداق آیه شریفه «اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکَاةٍ فِیهَا مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ فِی زُجَاجَةٍ الزُّجَاجَةُ کَأَنَّهَا کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَکَةٍ زَیْتُونِةٍ لَّا شَرْقِیَّةٍ وَلَا غَرْبِیَّةٍ .....» نظاره گر درخشش کانونهای فرهنگی هنری از مأذنه های مساجد باشیم.
نظر شما