به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد مبارزه با مواد مخدر،موسی کرمانی در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: مبارزه اجتماعی با مواد مخدر را باید در عرصه و سطح پیشگیری، عملی کرد زیرا مساله مواد مخدر امروزه به یکی از مشکلات عمده کشور تبدیل شده است و باید منابع مالی برای جلوگیری از ترویج و گسترش مخدرهای صنعتی و شیمیایی تامین شود.
وی با بیان اینکه پیشرفت تکنولوژی تولید، انتقال و جابجایی مواد مخدر، هزینههای مبارزه با آن را بالا برده است، اظهار کرد: اعتیاد عبارتست از حالتی که استعمال متوالی یا متناوب ماده مخدر در فرد ایجاد میکند و مصرف مواد مخدر به تحریکپذیری سلولها و دستگاه عصبی افزوده شده و در نتیجه داروی بیشتری لازم است که از آن حالت به حالت تعادل برگردد.
کرمانی، اعتیاد را نوعی بیماری خطرناک دانست که برای کنترل و جلوگیری از افزایش آن در جامعه باید اقدامات علمی و کارشناسی انجام داد.
وی تصریح کرد: به دلیل اینکه بیماری اعتیاد مسری بوده و به سختی میتوان آن را درمان کرد، باید بتوان با اتخاذ تدابیری از ترویج استفاده از مواد مخدر درجامعه جلوگیری کرد و هر دستگاه و نهادی باید در این زمینه به مردم آگاهیبخشی ارایه دهند.
این کارشناش با بیان اینکه دولت باید تدارکات لازم برای مبارزه اجتماعی با مواد مخدر و کنترل بیماری اعتیاد در نظر بگیرد، گفت: همه دستگاهها و نهادها ضرورت دارد در حوزه عملکردی خود فعالتر عمل کنند و در صورت لزوم تشکیلات خود را برای مبارزه و مقابله جدی تر با اعتیاد بازنگری کنند.
نظر شما