به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، آیت الله رضا رمضانی گیلانی، عضو مجلس خبرگان رهبری در دیدار با اعضای شورای اداری اوقاف گیلان، امروز(20 اسفند ) در محل این اداره کل در رشت، گفت: کارکنان اوقاف امین اموال واقفان در موضوعات گسترده هستند.
وی تبلیغ وقف و تبیین موضوعات و زمینههای وقف را در اعتماد سازی در جامعه موثر دانست و گفت: عملکرد اوقاف به گونهای است که بارقه امید در جامعه ایجاد میکند.
مدیر مرکز دینی هامبورگ آلمان با بیان اینکه امروزه از هر جهت نیازمند امید آفرینی در جامعه هستیم، گفت: برخی به ویژه از طریق فضای مجازی درصدد هستند ناامیدی را در جامعه ترویج کنند.
وی اضافه کرد: اوقاف امید را در جامعه تزریق میکند.
رمضانی گیلانی همچنین گفت: با شفاف سازی که سازمان اوقاف در چند سال اخیر داشته میتواند امید را در جامعه گسترش دهد.
وی ادامه داد: هر بقعه متبرکه میتواند برای شفاف سازی امور خود کانالی در فضای مجازی داشته باشد.
عضو مجلس هخبرگان رهبری اعلام کرد: ساخت مستندات تلویزیونی از علمکرد اوقاف و فعالیت بقاع متبرکه باعث میشود مردم از وسعت فعالیتها آگاه شده و اعتماد سازی برای وقف بیشتر انجام میشود.
وی خاطرنشان ساخت: هرچه اعتماد مردم به اوقاف بیشتر شود مردم اموال خود را بیشتر به نهادی مانند اوقاف میسپارند.
مدیر مرکز دینی هامبورگ با اشاره به اینکه در فضای مجازی نسبت به هر بخشی از کشور در حال بی اعتماد سازی هستند، اظهار داشت: امروز برای اینکه اوقاف بتواند به اهداف خود برسد باید شفاف سازی جدی تلقی شود.
وی عدم اعتماد مردم را خطرناک دانست و گفت: دشمن از تمام ابزار خود برای ایجاد بی اعتمادی مردم نسبت به نهادهای جمهوری اسلامی استفاده میکند.
رمضانی گیلانی یادآور شد: سازمان اوقاف برای اینکه وقف به بهترین شکل مورد استفاده قرار بگیرد باید برنامه داشته باشد.
وی با تاکید بر بکارگیری افراد قوی در حوزه فرهنگی و کارآمد در بقاع متبرکه گفت: ثروت انباشتهای در سطح کشور در اختیار اوقاف است و این نهاد برای استفاده از این اموال باید راهبرد داشته باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری اذعان کرد: قطب فرهنگی شدن بقاع متبرکه در گرو استفاده از افراد متخصص در حوزه فرهنگ دین است.
وی افزود: مسابقات قرآنی و فراهم کردن مکانی برای کتابخوانی تنها به بخشی از هدف تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی کمک میکند.
رمضانی گیلانی با بیان اینکه تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی نیازمند تدوین یک سند جامع است، گفت: در سند جامع به همه ظرفیتها، ضرورتها، آسیبها، اولویتها، فرصتها و تهدیدات توجه میشود.
عضو مجلس خبرگان رهبری، شناخت دشمن فرهنگی را سخت توصیف کرد و گفت: اجرای طرح و برنامههای فرهنگی مجاهدت و جهاد میخواهد و ما امروزه بیش از هر زمانی نیاز به مجاهدت داریم.
نظر شما