به گزارش خبرگزاری شبستان، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش 20 تا 30 درصدی تولید علم در دانشگاههای علوم پزشکی کشور خبر داد.
قانعی گفت: علم پزشکی ایران در سطح جهانی دو رتبه صعود کرده است و از رتبه 26 به رتبه 24رسیده است.
وی در ادامه گفت: اگر این صعود سالی یک رتبه هم ارتقا پیدا کند، ایران در پایان دوره زمانی سند چشمانداز در رتبه کشورهای پیشرفته دنیا قرار خواهد گرفت.
معاون تحقیقات و فناوری درخصوص ارتقای دانشگاه های تیپ یک گفت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با سه رتبه ارتقا در جایگاه سوم قرار گرفته است.
وی از دیگر عوامل انتخاب دانشگاههای برتر به فاکتور مدیریتی که بر روی علم انجام میشود، اشاره کرد که از آن به عنوان حاکمیت و رهبری نام برده میشود.
قانعی با بیان اینکه، تولید علمی فاکتور دیگری است که لحاظ شده است، گفت: این تولیدات عبارتست از: مقاله، کتاب، تولید فناوری و هرآنچه که مربوط به تولید میشود.
وی افزود: فاکتور توانمندسازی بسیار مهم است که آموزش اعضای هیئت علمی دانشگاهها و توانمندسازی آنها را شامل میشود.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، معاون تحقیقات و فناوری در ادامه اظهار کرد: توجه به تحقیقات دانشجویی فاکتور بسیار مهم دیگر است و اینکه تا چه حد دانشجویان یک دانشگاه در امر تحقیق وارد شدهاند و در این حوزه چقدر امتیاز گرفتهاند.
وی در پایان به نحوه تشکیل شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و گفت: آییننامه این شرکتها در دست دولت است و به محض تصویب، کار شروع خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما