سیدالشهداء الگوی رزمندگان برای ایثار هستی خود در دفاع از کشور بود

پورزرگری امام و قرآن را تمام عشق رزمندگان دانست و گفت: این عشق در کنار الگو قرار دادن سیدالشهداء و یادآوری مصائب اهل بیت در واقعه کربلا باعث شد که آنها از عزیزترین هستی خود یعنی جان بی هیچ چشمداشت بگذرند.

محمدرضا پورزرگری، برادر قاری شهید حمیدرضا پورزرگری با بیان این مطلب که برادرش از سال 1359 و با حضور در موسسه دارالتحفیظ به طور جدی به عرصه قرائت قرآن گام گذاشت، به خبرنگار شبستان گفت: پیش از این حمیدرضا در مدرسه علوی با قرآن آشنا شده بود اما علاقه وافری که در وجود او به فعالیت های این ساحت مقدس بود باعث شد تا به طور جدی تر به قرائت آیات وحی بپردازد.

وی با اشاره به شهادت برادر خود در سن 16 سالگی اظهار کرد: حمیدرضا با دیدن اعزام همکلاسی ها و دوستانش به جبهه های جنگ به شدت برای حضور در جبهه ابراز تمایل می کرد از این رو در سال 66 به جبهه های نبرد حق علیه باطل اعزام شد و پس از چهار ماه در ارتفاعات شاخ شمیران واقع در پشت سد دربندی خان عراق هنگام تحویل تجهیزات به رزمندگان در سپاه محمدرسول الله (ص) و درپی بمباران خوشه ای هواپیماهای عراقی به مقام رفیع شهادت نائل شد.

پورزرگری درباره میزان انس شهید حمیدرضا پورزرگری با قرآن و تاثیر این انس بر حضور در جبهه های جنگ تصریح کرد: تمام عشق رزمندگانی که در این جبهه ها حاضر می شدند امام و قرآن و توصیه های آن به جهاد و دفاع از آب و خاک و ناموس بود، آنها سیدالشهدا (ع) را الگوی خود قرار داده بودند و با یادآوری مصائب اهل بیت (ع) در واقعه کربلا سختی های جنگ را تحمل می کردند.

 

برادر قاری شهید حمیدرضا پورزرگری ادامه داد: این جوانان با وجود سن کم تنها با شوق و هیجان برخاسته از نوارنیت وحی در جبهه ها حاضر می شدند، در جبهه ها نیز از برگزاری جلسات و محافل قرآنی غافل نمی شدند و با تکیه به آیات جهادی در کنار عشق به امام و مردم و احساس وظیفه برای خدمت به اسلام از جان خود می گذشتند.

وی با بیان این مطلب که سن کم برادر شهیدش مانع از حضور در فعالیت های جدی قرآنی شده بود، ابراز کرد: اما وی در جلسات قرآنی صبح های جمعه و شب های ماه مبارک رمضان شرکت می کرد شوخ طبع و با روحیه بود و با نشاط در مسجد و جلسات مذهبی شرکت می کرد علاوه بر این در هیئات محبان العباس (ع)، حسینیون و حسین جان حضور داشت.

پورزرگری ادامه داد: صبح های جمعه به جلسه زیارت عاشورا می رفت، در سایر محافل مذهبی هم حضور داشت که همین روحیه او را برای حضور در جبهه های آسمانی تقویت می کرد، همین مشارکت مداوم و فعال در جلسات مذهبی این جوانان را به دلیل لیاقت، عشق و ایمان به قرآن و اهل بیت (ع) به مقام رفیع شهادت رساند.

وی نگاه رزمندگان به جهاد را همچون نگاه به نماز دانست و خاطرنشان کرد: این نگاه و فرض دانستن جهاد باعث شد که آنها بی هیچ ادعا وارد میادین جنگ شده و دفاع از اسلام، نظام، ملت و آب و خاک را رسالت خود بدانند و اگر باز هم نیاز باشد آنها با عقیده وارد میدان جنگ می شوند.

پایان پیام/


 

کد خبر 69573

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha